Krallara baş kaldıran insanları alt edip, ülkeleri krallara teslim eden kahramanlardan özgürlük davulları dinliyorlar:ddBir de şu arkadaş var, çizip çizip atıyor.
Fandom

Krallara baş kaldıran insanları alt edip, ülkeleri krallara teslim eden kahramanlardan özgürlük davulları dinliyorlar:ddBir de şu arkadaş var, çizip çizip atıyor.
Geçti mi hastalık keepr, ne haldesin.Sağolasın abi. Bugün daha iyi gibiyim. İnşallah bir iki güne iyileşmiş olucam.
Dünden iyiyim abi. 2-3 güne toparlamış olurum tahmini.Geçti mi hastalık keepr, ne haldesin.
Soğuk algınlığı mı sadece, sen de Keke gibi sokaklarda isyanını dile getire getire zatüre mi oldunDünden iyiyim abi. 2-3 güne toparlamış olurum tahmini.
Soğuk algınlığı ama tam bu olayların başlangıcına denk geldiğinden sokaklara çıkamadık. Evden verebildiğimiz kadar destek veriyoruz artık.Soğuk algınlığı mı sadece, sen de Keke gibi sokaklarda isyanını dile getire getire zatüre mi oldun![]()
Keke gibi isyan etmedin daha öyle mi xDSoğuk algınlığı ama tam bu olayların başlangıcına denk geldiğinden sokaklara çıkamadık. Evden verebildiğimiz kadar destek veriyoruz artık.
Devletin şiddet tekeline muhalefet etmediğin durumda eylemliliğin adı isyan değil miting oluyor ve ben mitinglerden hazzetmiyorumKeke gibi isyan etmedin daha öyle mi xD
Keke'nin temsili hali değildir.
Yeterince isyankar gelmedi sana öyle miDevletin şiddet tekeline muhalefet etmediğin durumda eylemliliğin adı isyan değil miting oluyor ve ben mitinglerden hazzetmiyorum![]()
![]()