Ilık götlü açıklamalar heves kırıcı. Halktan yana bir serzenişim yok, öyle bir haddim de olmaz. Yöneticiler alandan uzayınca tek taraflı şiddet şovuna dönüşüyor ortam.Yeterince isyankar gelmedi sana öyle mi![]()
Bize kel bir parti başkanı lazımIlık götlü açıklamalar heves kırıcı. Halktan yana bir serzenişim yok, öyle bir haddim de olmaz. Yöneticiler alandan uzayınca tek taraflı şiddet şovuna dönüşüyor ortam.
Parti kur oy verelimIlık götlü açıklamalar heves kırıcı. Halktan yana bir serzenişim yok, öyle bir haddim de olmaz. Yöneticiler alandan uzayınca tek taraflı şiddet şovuna dönüşüyor ortam.
Sesli gülemeyeceğim bir ortamdayım ve sana kaptırıyorum şuan
Varsa marangoz yapar usta her türlü1-1,5 metre civarlarında özel tasarım bayrak ve ebatına uygun sopa almak istiyorum. Bu nereden halledilir? Tekstilciler toptan çalışıyor diye tahmin ediyorum.
Marangozlar bayrak yapıyor mu ya? Baskısını nasıl yapacaklar?Varsa marangoz yapar usta her türlü
Sopa kısım tasarımını düşünmüştüm metre kısmını görünceMarangozlar bayrak yapıyor mu ya? Baskısını nasıl yapacaklar?