Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Testo Taylan denilen saygısız, Mükremin'in evine gitmiş. Merakımdan videoyu sonuna kadar izledim. Yapmadığı transfobikliğin kalmaması bir yana, giderken sperm arttırıcı hediye etmeye kalkışmış kadına. Ergen eğlendireceğim motivasyonuyla karşısındakini yermeye kalkmış ama kendisi rezil olmuş, gerektiği tepkiyi de görmüş. Şaşırdım topyekûn bir tepki görmesine.
video neşeli bir videoda değildi mükremin babasından bahsetti ağladı falan filan 15 dk sonra yaptığı hareket buydu mükremin yine saygısını bozmamış.

bu muhabbetler üstüne tw’da gördüm küçükken kedi falan yakmış zevkine diyor bir de bunu anlatıyor yayında. daha kötüsü (daha kötüsü ne olabilir dimi) ikbal uzuner cinayetinin olduğu zaman attığı videoda çok alakasız bir yere bir tane kele yemeği fotoğrafını 0.001 saniye koymus. (kelle yemeği dediğim tabakta kelle olduğu gibi) yetmemiş bir de ümitcan uygun ev ziyareti diye shop yapan adamın story’sini repostlamıs. bu sonuncusundan emin değilim shop olduğunu sanmıyorum ama diğer ikisi kanıtlı direkt.

Gençliği olsa dediğin Charlotte Le Bon. 38 yaşında ama ailenin kızını beşe katlar. Hap hikayesine geldin demek.
hap hikayesi ?
aslında ilk seni etiketledigimde 1. bölüm charlotte le bon görünce yazmıştım. 2. bölümde daha fazla sahnede görünce zamanın ona da acımadıgını farkettim .

hap hikayesi ?
aslında ilk seni etiketledigimde 1. bölüm charlotte le bon görünce yazmıştım. 2. bölümde daha fazla sahnede görünce zamanın ona da acımadıgını farkettim .
Dizi zaten zamanın acımadıklarıyla dolmuş taşmış. Ben henüz o dişlek kızın olayını anlamadım, gerçi bir tahminim var ama bakalım ne çıkacak.

Dizi zaten zamanın acımadıklarıyla dolmuş taşmış. Ben henüz o dişlek kızın olayını anlamadım, gerçi bir tahminim var ama bakalım ne çıkacak.
o kız ilk bölümde benim için ölür müsün mü senin için ölürüm mü öyle bir cümle kurdu o cümle gercek olacakmıs gibi bir vibe aldım ama cümleyi bile unuttum şimdi

o kız ilk bölümde benim için ölür müsün mü senin için ölürüm mü öyle bir cümle kurdu o cümle gercek olacakmıs gibi bir vibe aldım ama cümleyi bile unuttum şimdi
Adam için çok bir hikayesi yok gibi geldi bana da. Bence adaya gelirken bir bahanesi olsun diye yolda bulduğu birini getirmiş.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık