Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
"Bir adamın dövüşten kaçmayacağı zamanlar vardır. O zaman, arkadaşının hayallerine gülündüğü zamandır!"
Usopp - Bölüm: 115
Neler yeni

Genel Sohbet

Sıradaki bölümün öngörüş konusu açılsa da biraz Redon'a biraz Oda'ya sövüp sinir stres atsak.

Testo Taylan denilen saygısız, Mükremin'in evine gitmiş. Merakımdan videoyu sonuna kadar izledim. Yapmadığı transfobikliğin kalmaması bir yana, giderken sperm arttırıcı hediye etmeye kalkışmış kadına. Ergen eğlendireceğim motivasyonuyla karşısındakini yermeye kalkmış ama kendisi rezil olmuş, gerektiği tepkiyi de görmüş. Şaşırdım topyekûn bir tepki görmesine.

Testo Taylan denilen saygısız, Mükremin'in evine gitmiş. Merakımdan videoyu sonuna kadar izledim. Yapmadığı transfobikliğin kalmaması bir yana, giderken sperm arttırıcı hediye etmeye kalkışmış kadına. Ergen eğlendireceğim motivasyonuyla karşısındakini yermeye kalkmış ama kendisi rezil olmuş, gerektiği tepkiyi de görmüş. Şaşırdım topyekûn bir tepki görmesine.
her gittiği yerde benzer şeyleri yapıyor ya, onun video teklifini kabul edenler de bile bile lades yapıyor biraz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 11, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık