dizi bitti. ilk sezon bence baya vasattı. sırf 6 bölüm diye bitirdim. ama ikinci sezon izlediğim en iyi şeylerden biriydi diyebilirim. f murray abraham , ve jennifer coolidge çok iyiydi özellikle jennifer’ın ağlayısları falan çok komiğime gitti bilmem bende mi bi gariplik varİlk 2 sezonda otel çalışanları aynıydı. İlk sezonda otelin konukları Connie Britton, Steve Zahn, Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario, Jack Lacy(son dönemlerin en iyi erkek oyuncusu bence.), 2.sezonun konukları yine Jennifer Coolidge, Tom Hollander, Theo James, Aubrey Plaza, F.Murray Abraham. Yabana atılmayacak bir cast var. Direkt 3.sezondan başlarsan aradaki bağlantıyı keçırırsın. Yine de sen bilirsin.
Bu dizinin tarzı garip biraz. Aslında ben de ilk sezona yayınlandığı dönemde başladım. 1-2 bölüm izleyince ne saçma dizi, doğru düzgün konu bile yok, boşa vakit kaybı diye bıraktım. Sezon sonu baktım herkes öve öve yere göğe sığdıramıyor, ödül üstüne ödül alıyor, neyi kaçırdım diye yeniden başladım. İyi de yaptım. Sevdiğim bir dizi oldu. Tanya panik bir kadın olduğu için öyle görünüyordizi bitti. ilk sezon bence baya vasattı. sırf 6 bölüm diye bitirdim. ama ikinci sezon izlediğim en iyi şeylerden biriydi diyebilirim. f murray abraham , ve jennifer coolidge çok iyiydi özellikle jennifer’ın ağlayısları falan çok komiğime gitti bilmem bende mi bi gariplik var![]()
Ekipte biri eksik gibi ama kim hatırlayamadım...