Reis sen karartmayı dene. Mihawk ve Aramaki'den sonra üçüncü kara kılıç ustası bizim forumdan çıksın. Kızıl ejderlerin kılıç karartacağı yok.
Reis sen karartmayı dene. Mihawk ve Aramaki'den sonra üçüncü kara kılıç ustası bizim forumdan çıksın. Kızıl ejderlerin kılıç karartacağı yok.
Telde vpn kullanmiyom olm sorun sendedirSenin bu hesap bulgu, normal mesajda resim açılmıyor alıntılarda açılıyor. VPN salar mısınız beyefendi.
Vardir muhtemelen ama figurlerde detay arttikca fiyat da artiyo, cep yakabilirbu figürlerin böyle kafası kolu bacağı oynayan oyuncakları yok mu acaba
bana çok varmış gibi gelmedi açıkçası en azından türkiyede . direkt basmakalıp çıkarıyorlar gibi.Telde vpn kullanmiyom olm sorun sendedir
Vardir muhtemelen ama figurlerde detay arttikca fiyat da artiyo, cep yakabilir
En iyisi bu şehirde en büyük tartışmalardan birisi ama en kötüsü konusunda hemfikiriz. Bizim mahalledeki Hüsamettin abiden yemiyoruz.@Count Alucard etli ekmek nerden yenir? Nereyi tercih ediyorsun?
Şems'in oradaki Halk çok güzeldi. 2021'de Konyalı bacanağıma Konya gezdirirken yedim en son. Kulenin orada Nene Hatun parkında Hilal vardı lezzetliydi. Havzan ilk tadına baktığım yerdiEn iyisi bu şehirde en büyük tartışmalardan birisi ama en kötüsü konusunda hemfikiriz. Bizim mahalledeki Hüsamettin abiden yemiyoruz.
Serenade güzel. Halk da güzel. Eğer asıl ustası izinli değilse Cihan da tercih ediyoruz. Ama biz genelde içini kendi kasabımızda hazırlatıp veriyoruz.
Hüsamettin abidem yiyemezsin zaten, yemediğin de iyi olmuş.Şems'in oradaki Halk çok güzeldi. 2021'de Konyalı bacanağıma Konya gezdirirken yedim en son. Kulenin orada Nene Hatun parkında Hilal vardı lezzetliydi. Havzan ilk tadına baktığım yerdi
Hüsamettin abiden hiç etlekmek yemedimdi.
İsmin etiketlenmiyor bile...Telde vpn kullanmiyom olm sorun sendedir
Vardir muhtemelen ama figurlerde detay arttikca fiyat da artiyo, cep yakabilir
@İnariİsmin etiketlenmiyor bile...
Düzeltmişler.