en çok okunan op ciltli ne kadar tahmini? 23 milyon var mı yoksa lost >>>> op diyecsmOne Piece Lost gibi sırıtmış listede. @Onibi @kekomancer

en çok okunan op ciltli ne kadar tahmini? 23 milyon var mı yoksa lost >>>> op diyecsmOne Piece Lost gibi sırıtmış listede. @Onibi @kekomancer
Çizgi romanlar Abd, Çin, Kore ve Japonya'da farklı satış ve serileştirme politikalarına sahip, onların bile aynı listeyi paylaşmaları tartışmaya açık bir durumken roman denen medyum ile listelemek için daha önce roman okumamış olmak lazım. Baya sayıklamışlar.bunları kaç eserle yaptıklarını da yazsalarmış. one piece 100’den fazla cilt çıkarmış 500 milyon sattıysa eserin nüfuz ettiği insan sayısı 50 milyonu geçmemiştir.
jk rowling 120 milyon satan kitabı var, eserlerinin nüfuz ettiği insan sayısı oda’dan kat kat fazla. önemli olan da bu bence.
Lost'a çok net eksi yazar.One Piece Lost gibi sırıtmış listede. @Onibi @kekomancer
danielle steele, stephen king falan çok uğraşıyorlarmış gibi gelmiyor bana ama neyseOda 112 cilt çıkarmış Neruda'nın bilindik birkaç tane kitabı var. Bu yüzden rakamların bu kadar şiştiği belli adam 3 panel çizip kitap diyor öbür yandan yazarlar yıllarca uğraşıyor. Liste saçma olmuş One Piece buraya girmeye hak kazanıyorsa Batman çizgi romanları da girmeliydi.
One Piece'in rekoru bir senede 37 milyon cilt satmasıydı ama bu tek bir cilt satışı değildi. Cilt başına satışları 1-3 milyon arasında oluyor diye biliyorum.en çok okunan op ciltli ne kadar tahmini? 23 milyon var mı yoksa lost >>>> op diyecsm![]()
lost her türlü almış @MontanaOne Piece'in rekoru bir senede 37 milyon cilt satmasıydı ama bu tek bir cilt satışı değildi. Cilt başına satışları 1-3 milyon arasında oluyor diye biliyorum.
Bana klasik Amerigan dizisi gibi geldi ya, zamanında abim izliyordu ben o zaman çok dahil olmadım haftalık yayınlanırken de, geçenlerde bakayım bir dedim, 2. sezonun ortasında falan sıkıldım, klişe geldi sonra devam etmedim, belki totalde daha iyidir onu bilemem de, o kadar sarmadı beni.lost her türlü almış @Montana
Live Action'i dusunursen isin boyutu degisiyor. Yanlis bilmiyorsam baya da rekor kirmisti.One Piece'in rekoru bir senede 37 milyon cilt satmasıydı ama bu tek bir cilt satışı değildi. Cilt başına satışları 1-3 milyon arasında oluyor diye biliyorum.
klasik amerikan dizisi deme çarpılırsın reisBana klasik Amerigan dizisi gibi geldi ya, zamanında abim izliyordu ben o zaman çok dahil olmadım haftalık yayınlanırken de, geçenlerde bakayım bir dedim, 2. sezonun ortasında falan sıkıldım, klişe geldi sonra devam etmedim, belki totalde daha iyidir onu bilemem de, o kadar sarmadı beni.
Bilmiyorum tamamını izlemedim dediğim gibi ama değil mi ya klişe, oldu 1 2 sene izlemeye çalışalı ama o kadar hype niye var anlamadımklasik amerikan dizisi deme çarpılırsın reisklişe ise benzer dizi önerisi alırım .