Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

bunları kaç eserle yaptıklarını da yazsalarmış. one piece 100’den fazla cilt çıkarmış 500 milyon sattıysa eserin nüfuz ettiği insan sayısı 50 milyonu geçmemiştir.

jk rowling 120 milyon satan kitabı var, eserlerinin nüfuz ettiği insan sayısı oda’dan kat kat fazla. önemli olan da bu bence.
Çizgi romanlar Abd, Çin, Kore ve Japonya'da farklı satış ve serileştirme politikalarına sahip, onların bile aynı listeyi paylaşmaları tartışmaya açık bir durumken roman denen medyum ile listelemek için daha önce roman okumamış olmak lazım. Baya sayıklamışlar.
One Piece Lost gibi sırıtmış listede. @Onibi @kekomancer
Lost'a çok net eksi yazar.

Oda 112 cilt çıkarmış Neruda'nın bilindik birkaç tane kitabı var. Bu yüzden rakamların bu kadar şiştiği belli adam 3 panel çizip kitap diyor öbür yandan yazarlar yıllarca uğraşıyor. Liste saçma olmuş One Piece buraya girmeye hak kazanıyorsa Batman çizgi romanları da girmeliydi.
danielle steele, stephen king falan çok uğraşıyorlarmış gibi gelmiyor bana ama neyse :oleyo2:

Bana klasik Amerigan dizisi gibi geldi ya, zamanında abim izliyordu ben o zaman çok dahil olmadım haftalık yayınlanırken de, geçenlerde bakayım bir dedim, 2. sezonun ortasında falan sıkıldım, klişe geldi sonra devam etmedim, belki totalde daha iyidir onu bilemem de, o kadar sarmadı beni.
klasik amerikan dizisi deme çarpılırsın reis :D klişe ise benzer dizi önerisi alırım .

klasik amerikan dizisi deme çarpılırsın reis :D klişe ise benzer dizi önerisi alırım .
Bilmiyorum tamamını izlemedim dediğim gibi ama değil mi ya klişe, oldu 1 2 sene izlemeye çalışalı ama o kadar hype niye var anlamadım:bilmem: Benzer demem tarzlar çok farklı ama izlemediysen Wilfred var bak tavsiye ederim

Unuttum, @Bavs Fringe misal daha da klişe ama daha akıcı bence, benlik de olmayabilir Lost, boklamam ama çok da özgün bir iş değil benim nezdimde, sarmadı

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 10, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık