çöp. slot oyunundan farkı yokBalatro, 10 numara oyun
çöp. slot oyunundan farkı yokBalatro, 10 numara oyun
Balatro'yu sememek diye bir şey yoktur. Balatro'yu sevmek ve Balatro'yu sevdiğini bilmemek vardır. Oynamaya devam etçöp. slot oyunundan farkı yok
Don lastiğine dönüşüyor işler. Bunun da sebebi sektördeki sendikasyon muhabbeti zaten.120 saate değmesi mümkün değil diye kesinkez bir dille yazdığın için dedim . yoksa ben de uzun dizileri çok sevmiyorum ama değer değmez muhabbetleri çok farklı .
oynadıgım en kötü oyunlardan olabilir. bu kadar şansa dayalı oyun oynayacaksam daha keyifli şeyler var.Balatro'yu sememek diye bir şey yoktur. Balatro'yu sevmek ve Balatro'yu sevdiğini bilmemek vardır. Oynamaya devam et
ben lost hakkında konuşmak istemiyorum daha yoksa sağdan soldan 10 kişi çıkıyorDon lastiğine dönüşüyor işler. Bunun da sebebi sektördeki sendikasyon muhabbeti zaten.
Çerezlik oyun ya.oynadıgım en kötü oyunlardan olabilir. bu kadar şansa dayalı oyun oynayacaksam daha keyifli şeyler var.
Dead CellsMobil oyun önerir misiniz
pokerşn 8 kartlı 4 play 4 discard şekli falan dahiyane ama o kartlarla oyunu çok şansa dayalı yapmışlar. kart efektleri bile o çarpanlar direkt sweet bonanza efektleriÇerezlik oyun ya.
Bir iki joker sinerjisi öğrenince kolaylaşıyor. Açacak joker kalmayınca baymaya başlıyor
TikTok'ta canlı yayından bağış toplandığı için koca bir freak show olarak işliyor uygulama. O yüzden de tepki görüyor.Tiktokun instadan farkı varmıki herkes garip tepki veriyor. (bilmediğimden soruyorum)
Sen Balatro'nun felsefesini anlayamamışsınoynadıgım en kötü oyunlardan olabilir. bu kadar şansa dayalı oyun oynayacaksam daha keyifli şeyler var.