Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

İzlemedim diziyi. Çok dizi insanı da sayılmam, hele hele 120 bölümlük bir işin bu vakte değebileceğini mümkün görmüyorum.
keko gamer bi insansın, kulüpte okudugunuz kitapların da çoğu fiction zaten hal böyle olunca değip değmeme olarak yaklaşman kendinle çelişen pragmatist bir yaklaşım bence 🤗

Vallahi 120 bölüm az değil harbi ama yavaş yavaş acele etmeden izlenebilir. Şimdilik 1.sezon 11.bölümdeyim. İyi gidiyor.
60 bölümden fazlası ziyan. Maddenin özüne aykırı bir durum.
keko gamer bi insansın, kulüpte okudugunuz kitapların da çoğu fiction zaten hal böyle olunca değip değmeme olarak yaklaşman kendinle çelişen pragmatist bir yaklaşım bence 🤗
Tek bir dizi için 120 bölüm oldukça fazla ya. Fantastik bir kurgu değilse 60 bölüm üst limit gibi, en azından benim için öyle. Sen diziyi sevmiş olabilirsin, harcanan zamana değer bulabilirsin, muhtemelen de öyledir ama bir başkasının tv işleriyle kurduğu bağ/ilişki farklı olabilir. Bunu kabullenmek bu kadar zor olmamalı:d
Medyumları birbiriyle kıyaslaman da gereksiz la kaldı ki kulüpte fiction harici araya farklı tip eserler de aldık. Ki ben şuan Malazan okuyorum. Her kitaptan sonra araya bambaşka bir tür ekliyorum. Elimdeki(5. kitap) bitince Feynman'dan Altı Zor Parça'yı okuyacağım.

60 bölümden fazlası ziyan. Maddenin özüne aykırı bir durum.

Tek bir dizi için 120 bölüm oldukça fazla ya. Fantastik bir kurgu değilse 60 bölüm üst limit gibi, en azından benim için öyle. Sen diziyi sevmiş olabilirsin, harcanan zamana değer bulabilirsin, muhtemelen de öyledir ama bir başkasının tv işleriyle kurduğu bağ/ilişki farklı olabilir. Bunu kabullenmek bu kadar zor olmamalı:d
Medyumları birbiriyle kıyaslaman da gereksiz la kaldı ki kulüpte fiction harici araya farklı tip eserler de aldık. Ki ben şuan Malazan okuyorum. Her kitaptan sonra araya bambaşka bir tür ekliyorum. Elimdeki(5. kitap) bitince Feyman'dan Altı Zor Parça'yı okuyacağım.
120 saate değmesi mümkün değil diye kesinkez bir dille yazdığın için dedim . yoksa ben de uzun dizileri çok sevmiyorum ama değer değmez muhabbetleri çok farklı .

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık