Sevip sevmediğimi bile bilmiyorum görmedim...Bi kere senin soyun kara düşman nasıl kar sevebilirsin![]()
Sevip sevmediğimi bile bilmiyorum görmedim...Bi kere senin soyun kara düşman nasıl kar sevebilirsin![]()
Hiç kar görmedin miiiSevip sevmediğimi bile bilmiyorum görmedim...
ben de gormemistim dun gordum ilk kezHiç kar görmedin miii![]()
İzmirliyim ben.Hiç kar görmedin miii![]()
gördüğü kar : 1Sevip sevmediğimi bile bilmiyorum görmedim...
Kar genel olarak çok güzel ama beraberinde birçok zorluğu da getiriyor biraz fazla yağdı mı millet isyan ediyorSevip sevmediğimi bile bilmiyorum görmedim...
Gömülü dişi kırmadan alması mümkün değil zaten. Yarıp kerpetenle tek seferde alan dişçi en son dedemin zamanındaydı sanırım. Çığlıklarının bulunduğun semti inletmesini istiyorsan onu da deneyebilirsin. 09.59’da sistemin başında olursan randevu bulursun.Kanırta kanırta yaptı adam zaten kökünden ayırmak bayağı eforlu sanırım.
09.59 niye ?Gömülü dişi kırmadan alması mümkün değil zaten. Yarıp kerpetenle tek seferde alan dişçi en son dedemin zamanındaydı sanırım. Çığlıklarının bulunduğun semti inletmesini istiyorsan onu da deneyebilirsin. 09.59’da sistemin başında olursan randevu bulursun.
Sistem tam 10.00’da açılıyor. Hızlı olan kazanır.09.59 niye ?
14-15 günl randevular dolu olunca ne işe yarıyor yaniSistem tam 10.00’da açılıyor. Hızlı olan kazanır.