Eldivenim yok ya. Yoksa sarıyor.Dün gece kardan adam yapmaya üşenmiştik ama bu akşam oluru var gibi5 sene önce köyde 3 metrelik yapmıştık kuzenlerle. Videoya aldık acayip zevkliydi.2 kişi kucaklardı belini.
Hangi poliklinikten deniyorsun ? Bazıları aşırı dolu. Dizimden sakatlandım 2 ay randevu denk getiremedim o ara dizim düzeldi.1 haftadır Mhrs'den randevu almaya çalışıyorum yok tamamen dolu.
Çene cerrahisinden gömülü 20'lik vardı sağ taraf çekildi sol kaldı o da yüzeye çıkmaya başladı. Gömülü olunca normal diş hekimleri çekemiyor.Hangi poliklinikten deniyorsun ? Bazıları aşırı dolu. Dizimden sakatlandım 2 ay randevu denk getiremedim o ara dizim düzeldi.
Sakın bayan doktora falan gitme.Güçleri yetmiyor genelde gömülü dişlere. Çok sıkıntı yaşayan oldu çevremden.Çene cerrahisinden gömülü 20'lik vardı sağ taraf çekildi sol kaldı o da yüzeye çıkmaya başladı. Gömülü olunca normal diş hekimleri çekemiyor.
Kanırta kanırta yaptı adam zaten kökünden ayırmak bayağı eforlu sanırım.Sakın bayan doktora falan gitme.Güçleri yetmiyor genelde gömülü dişlere. Çok sıkıntı yaşayan oldu çevremden.
Kırmadan alması lazım mümkünse. Parçalayınca çok zor oluyor.Kanırta kanırta yaptı adam zaten kökünden ayırmak bayağı eforlu sanırım.
Ben görmedim ama 2-3 parça çıkardı, kırdı herhalde.Kırmadan alması lazım mümkünse. Parçalayınca çok zor oluyor.