Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Eskilere nazaran daha sakin bir havası var serinin, Thorfinn'in değişen karakterinin sonucunda kaçınılmaz oldu bu sakinlik. İstersen sana da Hild'in renkli hâlini atayım.
Ben geçen sene sınav bu sene de düzen değişimiyle her şeyden koptum gibi bir şey oldu. Yarın tatil başlıyor son kısımları okurum. Nasıl, heyecanı yüksek mi?
Hanginiz hanginiz kafam karıştı biriniz foto değişsin be

Askerliğim denizci olarak çıktı. Mecbur Akainu fanı olacağız
Ben de denizciydim, pek sıkıntı olmuyor Ankara'ya düşmezsen. Ankaraya düşersen deniz olmayan yerde her Allahın günü "amiral gelecek temizlik zamanı" diye yapay deniz yapıyorduk bölüğü. Koskoca amiralin ne işi var anasını satıyım bizim adı şanı duyulmamış bölüğümüzde.

Bu arada bizde bi de Suriyeli asker vardı acemi birliğindeyken.
Biz bu çocuğun telefonu yok annesini arasın diye düzenli olarak telefon veriyorduk. Mesela bigün benimkinden aradıysa diğer gün başkasından arıyor.
Sonra öğrendik ki akıllı telefon sokmuş yorganın altında her gece internette takılıyormuş. Özetle dikkatli olun. :D

Neyse ki bedellilerde fazla suriyeli yoktur.

Ben de denizciydim, pek sıkıntı olmuyor Ankara'ya düşmezsen. Ankaraya düşersen deniz olmayan yerde her Allahın günü "amiral gelecek temizlik zamanı" diye yapay deniz yapıyorduk bölüğü. Koskoca amiralin ne işi var anasını satıyım bizim adı şanı duyulmamış bölüğümüzde.
Ben Ankara'da bahriyeliydim :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık