Güzel olur, teşekkür ederim.Eskilere nazaran daha sakin bir havası var serinin, Thorfinn'in değişen karakterinin sonucunda kaçınılmaz oldu bu sakinlik. İstersen sana da Hild'in renkli hâlini atayım.
Güzel olur, teşekkür ederim.Eskilere nazaran daha sakin bir havası var serinin, Thorfinn'in değişen karakterinin sonucunda kaçınılmaz oldu bu sakinlik. İstersen sana da Hild'in renkli hâlini atayım.
Güzel olur, teşekkür ederim.
Hayırlı tezkereler hocam.Askerliğim denizci olarak çıktı. Mecbur Akainu fanı olacağız
Eskilere nazaran daha sakin bir havası var serinin, Thorfinn'in değişen karakterinin sonucunda kaçınılmaz oldu bu sakinlik. İstersen sana da Hild'in renkli hâlini atayım.
Hanginiz hanginiz kafam karıştı biriniz foto değişsin beBen geçen sene sınav bu sene de düzen değişimiyle her şeyden koptum gibi bir şey oldu. Yarın tatil başlıyor son kısımları okurum. Nasıl, heyecanı yüksek mi?
Ben de denizciydim, pek sıkıntı olmuyor Ankara'ya düşmezsen. Ankaraya düşersen deniz olmayan yerde her Allahın günü "amiral gelecek temizlik zamanı" diye yapay deniz yapıyorduk bölüğü. Koskoca amiralin ne işi var anasını satıyım bizim adı şanı duyulmamış bölüğümüzde.Askerliğim denizci olarak çıktı. Mecbur Akainu fanı olacağız
Ben Ankara'da bahriyeliydimBen de denizciydim, pek sıkıntı olmuyor Ankara'ya düşmezsen. Ankaraya düşersen deniz olmayan yerde her Allahın günü "amiral gelecek temizlik zamanı" diye yapay deniz yapıyorduk bölüğü. Koskoca amiralin ne işi var anasını satıyım bizim adı şanı duyulmamış bölüğümüzde.