Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Merhabalar
Genel olarak ticaret ve networking konusunda bilgisi olan var mı? Mevcut bu tarz bir iş yapan ve önerisi olan var mı?

Ben memurum son zamanlarda işimi sevmediğimi aşırı şekilde hissediyorum genel itibariyle iş değil belki ama çalıştığım yere ait hissedemiyorum bir türlü. O yüzden kendi işimi kurmak veya başka bir alana yönelmek istiyorum.

Akıl sağlığımı kaybetmemek için one piece şarkıları dinliyorum. Yakın arkadaşlarım felan beni engellemiş sebebini bilmiyorum ama şuan o kadar kötü durumdayken one piece beni ayakta tutuyor

Akıl sağlığımı kaybetmemek için one piece şarkıları dinliyorum. Yakın arkadaşlarım felan beni engellemiş sebebini bilmiyorum ama şuan o kadar kötü durumdayken one piece beni ayakta tutuyor
Kendini bırakma. Moral ve motivasyonunu yüksek tutacak şeyler yap bu aralar ve bunlar tek başına da yapabileceğin keyif alabileceğin şeyler olsun. Hiçbir şey söylemeden hayatından insan çıkarabilen kişilere karşı da bir daha konuşmayı düşünüyorsan çok dikkatli ol.

Kendini bırakma. Moral ve motivasyonunu yüksek tutacak şeyler yap bu aralar ve bunlar tek başına da yapabileceğin keyif alabileceğin şeyler olsun. Hiçbir şey söylemeden hayatından insan çıkarabilen kişilere karşı da bir daha konuşmayı düşünüyorsan çok dikkatli ol.
Yalnız “arkadaşlarım” diyor, çoğul kullanmış. Tek kişi olsa neyse de topluca oluyorsa bir sebebi olmalı. Yüz kızartıcı bir şey mi yaptın? @Bogeyman

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 12, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık