Yemiyorlarfutboldan uzağım imajı veriyorsun.
Yemiyorlarfutboldan uzağım imajı veriyorsun.
Futbol sohbete ne zaman yazsan ban yiyon bundan yazamıyorum demiyorsunda bıraktım diyorsun@William cutting @Crocus
futbol sohbetten tüyüş zamanlamam olağanüstü değil mi? 8 puan fark varken çıktım. Şimdi çıksam korktu kaçtı olurdu. Takım kapanacak sene sonu.
Japonca var mı sende japon futbol forumlarına akalım?Futbol sohbete ne zaman yazsan ban yiyon bundan yazamıyorum demiyorsunda bıraktım diyorsun
Japon sivasspor twitter hesabı gibi kendimizi afişe etmeyelimJaponca var mı sende japon futbol forumlarına akalım?
Kendini bırakma. Moral ve motivasyonunu yüksek tutacak şeyler yap bu aralar ve bunlar tek başına da yapabileceğin keyif alabileceğin şeyler olsun. Hiçbir şey söylemeden hayatından insan çıkarabilen kişilere karşı da bir daha konuşmayı düşünüyorsan çok dikkatli ol.Akıl sağlığımı kaybetmemek için one piece şarkıları dinliyorum. Yakın arkadaşlarım felan beni engellemiş sebebini bilmiyorum ama şuan o kadar kötü durumdayken one piece beni ayakta tutuyor
Yalnız “arkadaşlarım” diyor, çoğul kullanmış. Tek kişi olsa neyse de topluca oluyorsa bir sebebi olmalı. Yüz kızartıcı bir şey mi yaptın? @BogeymanKendini bırakma. Moral ve motivasyonunu yüksek tutacak şeyler yap bu aralar ve bunlar tek başına da yapabileceğin keyif alabileceğin şeyler olsun. Hiçbir şey söylemeden hayatından insan çıkarabilen kişilere karşı da bir daha konuşmayı düşünüyorsan çok dikkatli ol.
Dolaylı yoldan bir şeyler söylenmiş olabilir, bu tarafa geçmediyse iletişim böyle bir karar almış olabilirler.Bunu @Bogeyman söylemeden bilemeyiz ama yanlış bir davranışta bile hiçbir şey söylemeden engellemek doğru değil.