Bu ikisi Tutti frutti tayfadan.cine5 kırmızı yayınlar iyiydi @Mike bilir @kekomancer
Bu ikisi Tutti frutti tayfadan.cine5 kırmızı yayınlar iyiydi @Mike bilir @kekomancer
Mahallenin Muhtarları Çaydanlık saydığınız bu dizileri tekler![]()
Hiç izlemedim, daha doğrusu izleyemedimcine5 kırmızı yayınlar iyiydi @Mike bilir @kekomancer
Mahallede onun efsaneleri vardı. Yok kafayı şöyle yapınca görüyorsun, yok televizyonun anten yerine çatal koy vsıd rezalet.......cine5 kırmızı yayınlar iyiydi @Mike bilir @kekomancer
Satınalma dediğim kiralama işte. Mesela şimdi 9,99 Euro’ya 5 dizi, 3 film kiraladım. 7 gün içinde bitirmem lazım. 7 günlük kiralayabiliyorum. İzleyemezsem yeniden satın almam gerekiyor. Müsait olduğumda motora bağlıyorum. 1 haftadır Miss Aısten’in ilk bölümünü izlemeye çalışıyorum ama 15’le 20.dk arasında sürekli uyuyakalıyorum ne hikmetle. Bunlarda çöp olacak gibi görünüyor.bu uygulamadan sadece film kiralanıyor bende. dediğin dizilerin hiçbiri yok. anlamadım valla. bunun tv plus versiyonu yani severance ın falan olduğu versiyonda tr de yok.
![]()
Dur be ustam beşlenecez zaten gözünü sevim@Smoker @Kuzan
Ben futbol konusuna çok giren birisi değildim ama bugün böyle bir konu ihtiyacı hissettim. Tartışma daha çok bizim ligde çıkıyor. Yasak devam edecekse lig için edebilir. Sadece avrupa maçlarının, diğer liglerlerin ve milli takım maçlarının konuşulduğu bir futbol konusu olabilir. Bugünkü Avrupa maçlarında bir iki yorum atmak güzel olurdu.
logosunu attığım uygulamada bende ne bir kiralık dizi var ne de satılık .Satınalma dediğim kiralama işte. Mesela şimdi 9,99 Euro’ya 5 dizi, 3 film kiraladım. 7 gün içinde bitirmem lazım. 7 günlük kiralayabiliyorum. İzleyemezsem yeniden satın almam gerekiyor. Müsait olduğumda motora bağlıyorum. 1 haftadır Miss Aısten’in ilk bölümünü izlemeye çalışıyorum ama 15’le 20.dk arasında sürekli uyuyakalıyorum ne hikmetle. Bunlarda çöp olacak gibi görünüyor.
Bu daha tehlikeli, Avrupa maçların da daha çok cıvıyoruz. Biraz Shamrock'u filan tartışalım o mevzulara döneriz tekrar.@Smoker @Kuzan
Ben futbol konusuna çok giren birisi değildim ama bugün böyle bir konu ihtiyacı hissettim. Tartışma daha çok bizim ligde çıkıyor. Yasak devam edecekse lig için edebilir. Sadece avrupa maçlarının, diğer liglerlerin ve milli takım maçlarının konuşulduğu bir futbol konusu olabilir. Bugünkü Avrupa maçlarında bir iki yorum atmak güzel olurdu.