bu uygulamadan sadece film kiralanıyor bende. dediğin dizilerin hiçbiri yok. anlamadım valla. bunun tv plus versiyonu yani severance ın falan olduğu versiyonda tr de yok.Silo, Abraham Lincoln suikastinin hikayesi olan Manhunt, Bad Monkey ki çok sevdim. Extrapolation, Before, Lessons in Chemistry (Muhteşem), Disclaimers (Kevin Kline, Cate Blanchett, Sacha Baron Cohen döktürüyor.), Slow Horses, Shrinking, Severance, Bad Sisters, Criminal Record, Defending Jacob, Palm Royale, The Crowded Room benim izlediklerim.
Paulie Tony’nin kafasına sıkıp patron olacak teorileri yapan tayfa
Cine5 gece kuşağında Oz izleyen nesilden Montana:d
Ben internetten izleyip başladım ilk, pek yabancı dizi film tvden görüp izlemedim.Cine5 gece kuşağında Oz izleyen nesilden Montana:d
cine5’te sadece cedric hatırlayan benim garibanlıkCine5 gece kuşağında Oz izleyen nesilden Montana:d
Şifreli yayına geçiyordu zaten peştolar..Ben internetten izleyip başladım ilk, pek yabancı dizi film tvden görüp izlemedim.
Matrix'i de ilk orada görmüştüm. Trinity'nin çatıdan atladığı sahnede şifreli kısma geçmişlerdi.. yıllar sürmüştü filmi bulmakcine5’te sadece cedric hatırlayan benim garibanlık