Kel olan benimEyvah eyvah, aklıma şu geldi direkt
Kel olan benimEyvah eyvah, aklıma şu geldi direkt
Olmazsın. xPİyi bari unutulmamışız hoş bulduk
Üniversite bittikten sonra ufak bi' depresyona girip çıktım. O dönem OP dahil pek çok şeyden uzaklaştım, hatta neredeyse her şeyden. Sağda solda spoiler düşmese aklıma bile zor geliyor. Egghead bile neredeyse hiç yok bende. Son 1 senede de hem kişisel hem de akademik hayatımda çok çalkantılı olaylar oldu. Şehir değiştirmesi, çok sayıda çok yakın olduğum arkadaşlarımla yolların ayrılması falan derken forumun varlığını hatırladım. Bakalım tekrar eskisi kadar aktif olur muyum bilemiyorum.
Valla ya OP'ta kaldığım yerden devam ederek ya da rastgele konularda tartışma ve konuşmalara katılarak olacağım gibi...Olmazsın. xP
Kaşlar mı cezbettiKel olan benim
Diğeri fazla kıvranıyorKaşlar mı cezbetti
Eyvallah bro.Sende tıpkı benim gibi adalet için savaşıyorsun brom be xd@Soldier Boy Adamım be! Sen de benim gibi Hulk'ın adamısın
çok zor bir ikilem. bunu burada danışman doğru değil bence bu sadece sen ve ailenin beraber alabileceği bir kararÖyle bir ikilemdeyim ki size anlatamam. One Piece’i bıraktım. Ancak şöyle bir şey var. Foruma girersem sanki One Piece’e tekrardan başlayacakmışım gibi hissediyorum. Eee bu sefer forumu bırakırsam sizlerden uzak kalacağım. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum?