Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

İyi bari unutulmamışız hoş bulduk😎

Üniversite bittikten sonra ufak bi' depresyona girip çıktım. O dönem OP dahil pek çok şeyden uzaklaştım, hatta neredeyse her şeyden. Sağda solda spoiler düşmese aklıma bile zor geliyor. Egghead bile neredeyse hiç yok bende. Son 1 senede de hem kişisel hem de akademik hayatımda çok çalkantılı olaylar oldu. Şehir değiştirmesi, çok sayıda çok yakın olduğum arkadaşlarımla yolların ayrılması falan derken forumun varlığını hatırladım. Bakalım tekrar eskisi kadar aktif olur muyum bilemiyorum.
Olmazsın. xP

Öyle bir ikilemdeyim ki size anlatamam. One Piece’i bıraktım. Ancak şöyle bir şey var. Foruma girersem sanki One Piece’e tekrardan başlayacakmışım gibi hissediyorum. Eee bu sefer forumu bırakırsam sizlerden uzak kalacağım. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum?
çok zor bir ikilem. bunu burada danışman doğru değil bence bu sadece sen ve ailenin beraber alabileceği bir karar

Vay be bu kelimenin anlamını bu 20 yılda çok anlıyoruz.

Kötü amaçların güdüldüğü bir öğretmen okulundayız. Yetiştirilen öğretmenlere öğrencileri nasıl muvaffakiyetsizleştirecekleri öğretiliyor. Yani öğretmenler birer muvaffakiyetsizleştiriciolarak yetiştiriliyorlar. Fakat öğretmenlerden biri muvaffakiyetsizleştiriciolmayı, yani muvaffakiyetsizleştiricileştirilmeyi reddediyor, bu konuda ileri geri konuşuyor. Bütün öğretmenleri kolayca muvaffakiyetsizleştiricileştiriverebileceğini sanan okul müdürü bu duruma sinirleniyor ve söz konusu öğretmeni makamına çağırıp ona diyor ki: "Demek muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine sözler söylüyorsunuz, öyle mi?"

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık