4-5 defa izlemişimdir onu, onla beraber başladı zaten böyle yavaş yavaş ilerleyip finale hazırlayan filmleri izlemem.Ondan sonra bir Unforgiven izle.
4-5 defa izlemişimdir onu, onla beraber başladı zaten böyle yavaş yavaş ilerleyip finale hazırlayan filmleri izlemem.Ondan sonra bir Unforgiven izle.
Valla foruma ilk geldiğim dönemde aktif olup şu an olmayan veya giden çok oldu. Senin geri dönmen sevindirdi ve umarım ilerleyen zamanlarda da aktif olursun.İyi bari unutulmamışız hoş bulduk
Üniversite bittikten sonra ufak bi' depresyona girip çıktım. O dönem OP dahil pek çok şeyden uzaklaştım, hatta neredeyse her şeyden. Sağda solda spoiler düşmese aklıma bile zor geliyor. Egghead bile neredeyse hiç yok bende. Son 1 senede de hem kişisel hem de akademik hayatımda çok çalkantılı olaylar oldu. Şehir değiştirmesi, çok sayıda çok yakın olduğum arkadaşlarımla yolların ayrılması falan derken forumun varlığını hatırladım. Bakalım tekrar eskisi kadar aktif olur muyum bilemiyorum.
Steam arkadaşlık isteğimi niye kabul etmedinİyi uykular herkese.
Eyiyik Eyi olsun. Sen nassın?
Kütüphanede takılmaca inş büte kalmam diye dua etmece öylr takılıyom bitsin sınavlatım bi foruma dönüş yapmayı düşünüyom optan da çok uzak kaldm bi özüme döneyimkendi adıma konuşayım, iyiyiz. Sizler nasısız efenim
İsmin ne? Gözümden kaçmış olabilir.Steam arkadaşlık isteğimi niye kabul etmedin