Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Sende anlama zayıflığı var. Dalga geçmeye çalıştığın hamsiden biraz nasiplen, faydasını görür bana dua edersin.
Sen benimle hakaret ederken iyi güzel. Ben sana hamsi diyince başlıyorsun. Sen beni hıyar çocuğa benzettin ses etmedim. Çarpıldı dedin ses etmedim. Hakaretleri elinden geldiğince yaptın yine ses etmedim. Ama nasıl olsa komik görünüyor değil mi? Madem hoşuna gitmiyor o zaman banada yapmayacaksın. Ben senin o benzetmelerin değilim. O çizimlerini diğer üyelere sun

Sen benimle hakaret ederken iyi güzel. Ben sana hamsi diyince başlıyorsun. Sen beni hıyar çocuğa benzettin ses etmedim. Çarpıldı dedin ses etmedim. Hakaretleri elinden geldiğince yaptın yine ses etmedim. Ama nasıl olsa komik görünüyor değil mi? Madem hoşuna gitmiyor o zaman banada yapmayacaksın. Ben senin o benzetmelerin değilim. O çizimlerini diğer üyelere sun
Ben seni görünce aklıma gelen şeyi gösterdim sana hıyar falan demedim. Yaşamadığın bir şehirle alakalı rahatlıkla yemin kelimeleri kullanıyorsun ve sana söylenmemiş bir konuda ortaya atlayıp aklınca benle dalga geçmeye çalışıyorsun. Senin bir Trabzonluya hamsi demen onu gücendirmez diyorum sana ama fayda etmiyor. Senin trollük seviyen çığırından çıkıyor bazen. Arada ayarı kaçırsan olur öyle şeyler diyeceğim ama sen tam tersine sadece arada duruluyorsun. Daha da fazla kelam etmek istemiyorum ayarım kaçacak yoksa.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık