Futbol mu usta birisi?Bahsettiğin konuya hobi olarak baktığım için harcandığım söylenemez. Farklı mecralarda harcandığımı ben de düşünüyorum.
Futbol mu usta birisi?Bahsettiğin konuya hobi olarak baktığım için harcandığım söylenemez. Farklı mecralarda harcandığımı ben de düşünüyorum.
Futbol mu usta birisi?
Deli oğlan hamsi sadece bize özgü değil Doğu Karadeniz'in tümü hamsiye düşkün. Milletin hamsiyi Trabzon'a özgü sanması bizi sadece onore eder. Yeni nesil bilmez ama Trabzonspor'un maskotu Anadolu'dan baş kaldırış olduğu için Anadolu Kaplanı'dır.Hamsi Tava Horon GIF - Hamsi tava Hamsi Horon - GIF'leri Keşfedin ve Paylaşın
Click to view the GIFtenor.com
Valla buna tsliler bile inanmaz
Deli oğlan hamsi sadece bize özgü değil Doğu Karadeniz'in tümü hamsiye düşkün. Milletin hamsiyi Trabzon'a özgü sanması bizi sadece onore eder. Yeni nesil bilmez ama Trabzonspor'un maskotu Anadolu'dan baş kaldırış olduğu için Anadolu Kaplanı'dır.
Valla deme çarpılacan dicem ama iş işten çoktan geçmiş.Valla buna tsliler bile inanmaz
Valla deme çarpılacan dicem ama iş işten çoktan geçmiş.
Sende anlama zayıflığı var. Dalga geçmeye çalıştığın hamsiden biraz nasiplen, faydasını görür bana dua edersin.
kaplanıma bak be
1.5 sene falan oldu ama Ankara'ya döndüm zaten. Arada gidiyorum Eskişehir'e.@Sodex senin konum ne ara Eskişehir oldu?
Üzerinde kaplan olan kaşkollar nostaljik geldi.
Deli oğlan hamsi sadece bize özgü değil Doğu Karadeniz'in tümü hamsiye düşkün. Milletin hamsiyi Trabzon'a özgü sanması bizi sadece onore eder. Yeni nesil bilmez ama Trabzonspor'un maskotu Anadolu'dan baş kaldırış olduğu için Anadolu Kaplanı'dır.
Kanadı yok uçamıyor ne yapsınToreira kendini olduğu yere bırakıyor ama bu takla atarak konum değiştirip almaya çalıştığı faulün yerini 10 metre öteye taşımaya çalışıyor. 10 metre derken farazi söyledim, penaltı noktasına kadar yolu var
Hey gidi. Kahvelerde duvarlarda posterleriyle asarlardı.Üzerinde kaplan olan kaşkollar nostaljik geldi.