Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

bu adamı görünce aklıma yeni geliyor ama eskiymiş 25 mesajı varmış mezardan kalktı sanırım one pieceteki zombilere benzetiyorum
Bir ara şifremi unutmuştum, bulmaya da üşenmiştim onun etkisi.

Aynı şeyi Pokemon Türkiye forumunda da yaşayıp 2-3 yıl boyunca siteye girememiştim. Sonra bir ay boyunca her gün farklı şifre kombinasyonları deneyip şifremi bulup aktif olmuştum. Hatta sonradan oradaki arkadaşlarla PDF Pokemon Dergisi bile çıkarmıştık 8 sayı. Hey gidi günler 😁🤪😂

@Skywalker kurgu benden çizim senden

Ben yazdım Usta senayoyu ilksezonda bir ana karakter var. Çalışıyor mücadele ediyor ancak finalde son saniyede kaybediyor. O bunun hile olduğunu düşünüyor ve intikam yemini ediyor. Fakat bir kere ikinci olmuş. Şike yapıldığını varsayıyor. Diğer sezonlarda eski kupasını almaya çalışıyor
Çupa da istiyor mu :oops:

Vay be.. Animeye ilk başladığımda animeleri Dizimob'tan izlerdim. O site kapandı sonra. Şimdi de Diziwatch kapandı... Bir şeylerin eninde sonunda sona ereceğini bazen unutuyorum..

genel olarak çeviri çalan bir site değil miydi zaten(?) çok da büyük bi kayıp değil bence
Öyledir. Türkanime'de de adam akıllı oynatıcı olmadığı için uzun süredir burada takılıyordum. Bazı animeleri oynatıcı yüzünden açamıyordum çünkü. Diziwatch bu konuda pratiklik sağlıyor. Görüntü kalitesi de iyi oluyor genellikle. Üzüldüğüm kısım da o

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık