Bugün denek ben oldum Her kozunu kullanıyor sağlı sollu maşallah hamsili baklavamGüvenlik testi olarak şundan yaptın mı?
Bugün denek ben oldum Her kozunu kullanıyor sağlı sollu maşallah hamsili baklavamGüvenlik testi olarak şundan yaptın mı?
Salvador Dali.
Ne zaman giriyorsunuz ? Benden işaret bekliyorsanız beklemeyin reis siz girin@Skywalker Usta manga işine ne zaman giriyoruz?
Ana karakterin adını Hami Şenol falan yapar bu@Skywalker Usta manga işine ne zaman giriyoruz?
Aklıma maydonoz çiğneyen kanarya adamı şamarlayan Dozer Cemil karakterinin baş rol olduğu bir hikaye geldi bak ilham perisi gibi adamsın.Ana karakterin adını Hami Şenol falan yapar bu
Ben yazdım Usta senayoyu ilksezonda bir ana karakter var. Çalışıyor mücadele ediyor ancak finalde son saniyede kaybediyor. O bunun hile olduğunu düşünüyor ve intikam yemini ediyor. Fakat bir kere ikinci olmuş. Şike yapıldığını varsayıyor. Diğer sezonlarda eski kupasını almaya çalışıyorAna karakterin adını Hami Şenol falan yapar bu
Ana karakterin adını Hami Şenol falan yapar bu
Aklıma maydonoz çiğneyen kanarya adamı şamarlayan Dozer Cemil karakterinin baş rol olduğu bir hikaye geldi bak ilham perisi gibi adamsın.
Acayip sarıyor böyle@Skywalker kurgu benden çizim senden
Ben yazdım Usta senayoyu ilksezonda bir ana karakter var. Çalışıyor mücadele ediyor ancak finalde son saniyede kaybediyor. O bunun hile olduğunu düşünüyor ve intikam yemini ediyor. Fakat bir kere ikinci olmuş. Şike yapıldığını varsayıyor. Diğer sezonlarda eski kupasını almaya çalışıyor
Çocuk mangası mı yapmayı düşündün reis onlar bile bu nasıl hikaye der. Sen kitap işinden devam et bence@Skywalker kurgu benden çizim senden
Ben yazdım Usta senayoyu ilksezonda bir ana karakter var. Çalışıyor mücadele ediyor ancak finalde son saniyede kaybediyor. O bunun hile olduğunu düşünüyor ve intikam yemini ediyor. Fakat bir kere ikinci olmuş. Şike yapıldığını varsayıyor. Diğer sezonlarda eski kupasını almaya çalışıyor