Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

@Skywalker kurgu benden çizim senden
Ana karakterin adını Hami Şenol falan yapar bu :artiz:
Ben yazdım Usta senayoyu ilksezonda bir ana karakter var. Çalışıyor mücadele ediyor ancak finalde son saniyede kaybediyor. O bunun hile olduğunu düşünüyor ve intikam yemini ediyor. Fakat bir kere ikinci olmuş. Şike yapıldığını varsayıyor. Diğer sezonlarda eski kupasını almaya çalışıyor

Ana karakterin adını Hami Şenol falan yapar bu :artiz:
Aklıma maydonoz çiğneyen kanarya adamı şamarlayan Dozer Cemil karakterinin baş rol olduğu bir hikaye geldi bak :oleyo2: ilham perisi gibi adamsın.

Ben yazdım Usta senayoyu ilksezonda bir ana karakter var. Çalışıyor mücadele ediyor ancak finalde son saniyede kaybediyor. O bunun hile olduğunu düşünüyor ve intikam yemini ediyor. Fakat bir kere ikinci olmuş. Şike yapıldığını varsayıyor. Diğer sezonlarda eski kupasını almaya çalışıyor
Acayip sarıyor böyle

Çocuk mangası mı yapmayı düşündün reis onlar bile bu nasıl hikaye der. Sen kitap işinden devam et bence :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık