Herkesin o kadar karakter çıkmayabilir ya biraz zorlayabilir yazması. Ya da seçim yapmakta zorlanılır vs.yapması zor bi liste o yüzden yorum yok
Herkesin o kadar karakter çıkmayabilir ya biraz zorlayabilir yazması. Ya da seçim yapmakta zorlanılır vs.yapması zor bi liste o yüzden yorum yok
Beş amiral, Garp, Sengoku, Zoro ve Doflamingo eklersek 9 oluyor. Son karakter kim olsun?Ben yazdım mı bilmiyorum. Ama değişmiştir. Beni direk denizcilerden yardırırsın. Bir de Zoro ve Doflamingo eklersin olur biter.
veri olarak kütüphane de iyi bir yer bence. seviyorum oranları yüzde 80 ile yüzde 95 arasında değişiyor.Herkesin o kadar karakter çıkmayabilir ya biraz zorlayabilir yazması. Ya da seçim yapmakta zorlanılır vs.
Kütüphanede kimlerin oy verdiğini göremiyoruz o sıkıntı. Bazı üyelerin az çok tahmin edebiliyorsun yine de yazmamış olsa bile.veri olarak kütüphane de iyi bir yer bence. seviyorum oranları yüzde 80 ile yüzde 95 arasında değişiyor.
evetİzledin mi
sanji nin olmaması büyük skandal ama o videodaKütüphanede kimlerin oy verdiğini göremiyoruz o sıkıntı. Bazı üyelerin az çok tahmin edebiliyorsun yine de yazmamış olsa bile.
Kendimi dahil etmeyi düşünmüyorum.
Kendimi dahil etmeyi düşünmüyorum.
Bu haliyle bile torpil geçiyor diyenler var kendimi koysam neler denir.
İki videoda vardı Sanji ama genel olarak pek yazılmamış evet. Daha çok görmeyi beklerdim.sanji nin olmaması büyük skandal ama o videoda