Mcgill ile vs attırmıştım zamanında. O zamanlar nickleri Yontoryu ve Yamato'ydu.Chibi'yi kimle vs attırabiliriz ki :d
Mcgill ile vs attırmıştım zamanında. O zamanlar nickleri Yontoryu ve Yamato'ydu.Chibi'yi kimle vs attırabiliriz ki :d
Mithyxila da olur gibi. İkisi de Dök içini Rahatla konusunun emektarı sayılır.Mcgill ile vs attırmıştım zamanında. O zamanlar nickleri Yontoryu ve Yamato'ydu.
Herkesin listesinde de Shanks birinci...@Sodex bunu neye göre yaptınız
KorsanFan Üyelerinin En Sevdiği One Piece Karakterleri - Tommy Vercetti
KorsanFan Forumu: www.korsanfan.com#onepiece #edit #onepieceedits #korsanfanyoutube.com
liste shanks’ten mi ibaret reisHerkesin listesinde de Shanks birinci...
Valla öyle dikkatimi çekti. Diğerlerini de baktım çoğunluk Shanks'ı favori gösteriyor yada ilk beşte var. Forumda hayvan gibi Shanks sevdası var.liste shanks’ten mi ibaret reis
Forumda bir konu var en sevdiğiniz ilk 10 karakter diye oraya yazılanlardan yapıyorum.@Sodex bunu neye göre yaptınız
KorsanFan Üyelerinin En Sevdiği One Piece Karakterleri - Tommy Vercetti
KorsanFan Forumu: www.korsanfan.com#onepiece #edit #onepieceedits #korsanfanyoutube.com
yapması zor bi liste o yüzden yorum yokForumda bir konu var en sevdiğiniz ilk 10 karakter diye oraya yazılanlardan yapıyorum.
Shanks en çok yazılan karakterlerden biri. Şu ana kadar yaptığım 6 videonun 5'inde var. Daha da olacak muhtemelen.Herkesin listesinde de Shanks birinci...
Ben yazdım mı bilmiyorum. Ama değişmiştir. Beni direk denizcilerden yardırırsın. Bir de Zoro ve Doflamingo eklersin olur biter.Forumda bir konu var en sevdiğiniz ilk 10 karakter diye oraya yazılanlardan yapıyorum.