Yaza yaza bunu mu yazdın yazar beyİyi çizimler, kötü isim ve seri tercihi. Goygoy.
Yaza yaza bunu mu yazdın yazar beyİyi çizimler, kötü isim ve seri tercihi. Goygoy.
Kendisiyle konuştun mu yoksa tahminin bu yönde mi?Galiba bu aralar önemli işleri var.
Caps konusunu geri istiyor gibi
Tahmin. Bende kendisine ulaşamıyorum.Kendisiyle konuştun mu yoksa tahminin bu yönde mi?
Sayfayı yeniledim yanlışlıkla bu konuya girdim.
Star Wars ile yıldızım barışmadığı için fırsatını bulmuşken seriye de geçireyim dedim, affola.Yaza yaza bunu mu yazdın yazar bey
Star Wars ile yıldızım barışmadığı için fırsatını bulmuşken seriye de geçireyim dedim, affola.
Eski heves yok,kendin anlarsın forumda takılmaya devam et ve bu görüşlerini surekli yaz gereken cevapları alırsınSaçma sapan olan kısmı bana anlatsana ikidir saçma sapan diyorsun ama mantıklı bi eleştiri yaptığını göremedim
Yorumda shanksın net bi güç ölçeği olmadığını belirtmişim ztn net bi konuşma yok saçma sapanlık bi kısım yok yani genel olarak fikirlerimi savunurum argumansız net bi fikrim olmaz tartışmaya açık olduğum için bu formda konuşuyorum ztnEski heves yok,kendin anlarsın forumda takılmaya devam et ve bu görüşlerini surekli yaz gereken cevapları alırsın
Argümanın var diye argümanın doğru olmuyor,Kaido hakkında ki yorumların seride ki güç dengeleri hakkında ki fikirlerin bana göre saçma.Yorumda shanksın net bi güç ölçeği olmadığını belirtmişim ztn net bi konuşma yok saçma sapanlık bi kısım yok yani genel olarak fikirlerimi savunurum argumansız net bi fikrim olmaz tartışmaya açık olduğum için bu formda konuşuyorum ztn