Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Fark ettim abim. Ben görüşmeyeli üniversiteli ve ehliyetli biri oldum, yurtdışına gidip geldim ve birkaç sene içinde tamamen dil kursunu bitirip yurtdışına taşınabilme ihtimalim var. Şimdi dönüp bakıyorum da, burada 15 yaşındayken sergilediğim hareketler veya alışkanlıklardan eser kalmamış, gerçekten de yaşantılar karakteri oluştururmuş onu öğrendim. Seni sormalı abim, inşallah durumlar senin için daha iyi bir hal almıştır, seni gördüğüm vakitler pek iyi görmemiştim.
Büyüyen sen, tamamen aynı kalan ben...
Ama gerçekten değişmişsin. İlk senle konuşurken yaşıtmışız gibi hissetmiyordum şuansa büyük ihtimalle benden çok daha olgun biri var karşımda.

ben de 15 yaşında iken girmiştim sanırım, ama hâlâ aynı düzeyde vasıfsızım 💪🏻
Ben daha kötüsü 13-14 yaşlarındayken girmiştim, hatırlamak istemeyeceğim günler... Şimdilerde neredeyse 20 yaşına dayandım, acayip geliyor.
Pek bir değişiklik yok bende,iyi olmaya çalışıyoruz diyelim.İyi iyi kendini yurtdışına at buralarda sürünme..
Yine de değişiklik varsa ne güzel, eminim bir süre sonra bunlar da aşılır. Bitmeyecek çile yoktur nasıl olsa.
Büyüyen sen, tamamen aynı kalan ben...
Ama gerçekten değişmişsin. İlk senle konuşurken yaşıtmışız gibi hissetmiyordum şuansa büyük ihtimalle benden çok daha olgun biri var karşımda.
İlk zamanları hiçbir zaman iyi hatırlamayacağım sanırım... Tabii ki her insan çocuklaşabilir ama bendeki daha da öte bir durumdu. Şu anda da tabii yakın olduğum insanların yanında çocuklaşabiliyorum, her insan yapıyordur ama 3-4 yıl önce olan durumdan daha az ve bunu dışarıya olabildiğince yansıtmadan. Sanırsam 3 yıl önce burada 'hayatta hiçbir şeyden pişmanlık duymadım ve duyacağımı da sanmıyorum' gibisinden bir şey demiştim, çocuk aklı işte. Sen ne dersen de ona nafile gelir ve vurdumduymazlığa devam eder...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 12, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık