Ban mı attırıyorsun?Hayatımda yeni dönemlere yelken açıyorum. Bir süre kendime ve hedeflerime odaklanmam lazım. Görüşmek üzere KorsanFan.
Ban mı attırıyorsun?Hayatımda yeni dönemlere yelken açıyorum. Bir süre kendime ve hedeflerime odaklanmam lazım. Görüşmek üzere KorsanFan.
Her ney ile meşgul olacaksan Allah yardımcın olsun kardeş.Hayatımda yeni dönemlere yelken açıyorum. Bir süre kendime ve hedeflerime odaklanmam lazım. Görüşmek üzere KorsanFan.
Evet. Foruma ayırabilecek vaktim yok ve kendimi de bildiğimden zorla olması lazım bu ayrılık.Ban mı attırıyorsun?
6 ay attırma gene 1 2 ay attırEvet. Foruma ayırabilecek vaktim yok ve kendimi de bildiğimden zorla olması lazım bu ayrılık.
3 ay düşünüyordum bu sefer.6 ay attırma gene 1 2 ay attır
Her ney ile meşgul olacaksan Allah yardımcın olsun kardeş.
Kendine güzel bak Keeper.3 ay düşünüyordum bu sefer.
Kendine ve kedine iyi bakHayatımda yeni dönemlere yelken açıyorum. Bir süre kendime ve hedeflerime odaklanmam lazım. Görüşmek üzere KorsanFan.
Kendine iyi bak kral. Umarım bu süreçte her şey istediğin gibi gider.Hayatımda yeni dönemlere yelken açıyorum. Bir süre kendime ve hedeflerime odaklanmam lazım. Görüşmek üzere KorsanFan.