Benim kafamda aşırı yüksek mühendislikler vardı aslında. Geçen de rehberlik hocama ağlıyordum hocam gelmezse napçam diye. Kadın benim geçen yıl da hocamdı. Kadın bana ben senin tercih listene tıp, diş hekimliği doldurmayı düşünüyodum senle sınav sonrası konuşçaktım dedi. Geçen yıl puanın tutmuyodu diye bahsi geçmemişti filan yaptı. Aynı gün arkadaşımla akşam çay içiyoz kız hep mühendislik istiyodu bir anda bana sude ben tıp yazcam dedi kanıma işlemeye çalıştı. Msüden sonra babam tutturdu tıp yazarsın artık diye. Tabii onunki biraz bu kız iyi yapçak sanırım istanbula ankaraya gideceğine burda tıp yazsın kafasıylaydı ama sşöxğeödş dün de akdeniz tıptan arkadaşım aradı. Napıyon sınava hazır mısın gibisinden sonra dedi ki sude bizim bölümde en az 50 60 kişi senin gibi sıralamadan bırakıp mühendislik yazcam diyip tıpa gelenler filan dedi benim kafaya iyice tıp girdi. Ama ne istiyom ne istemiyom bilmiyom. Sonucum gelsin biraz sıralamama göre yönlencem gibi. Bi döneme kadar zaten tıp istiyordum sonra fizik sevdiğimi fark edince mühendisliğe yönelmiştim. Hal böyle olunca yavaş yavaş kendimi tıpa ısındırmaya çalışıyorum yeniden.