@Mihawk yorum atmaya yetkim yok ondan üzgünüm xd
Haftaya seni darlayacaktım yazık oldu.
@Mihawk yorum atmaya yetkim yok ondan üzgünüm xd
harika analizlerim vardı daha.Yönetim listeleri açıklanacaktı, mahrum kalıcaksınız yorumlarımdanHaftaya seni darlayacaktım yazık oldu.
Profil resmin yapay zekadan mı ?Haftaya seni darlayacaktım yazık oldu.
harika analizlerim vardı daha.Yönetim listeleri açıklanacaktı, mahrum kalıcaksınız yorumlarımdan
Profil resmin yapay zekadan mı ?
Evet cidden. Onların Op fanlığının başladığı zamanlardan itibaren Op da çok bozmaya başladı zaten. Lanetli kavim midir nedir.İşlerin bozulma nedeni doğudan yükselen kötülüğün spoiler işine girmesi. Neye el atsalar bozuyorlar. dasdsa
Wallahi meme'leri, salak saçma spoiler paylaşımları... Dostum hadi Dragonmball izlemeye geri dönün siz.Evet cidden. Onların Op fanlığının başladığı zamanlardan itibaren Op da çok bozmaya başladı zaten. Lanetli kavim midir nedir.
Bir de gereksiz hype yapıp algı yaratıyorlar özellikle berbat op animesi için.Wallahi meme'leri, salak saçma spoiler paylaşımları... Dostum hadi Dragonmball izlemeye geri dönün siz.
Bilmiyorum da hep böyle boş yapıyordu bu. Eskiden ufak detaylar içeren kısa spoilerlar gelirdi, ne bölümün tadı kaçardı ne de böyle aşırı etkileşim tüccarlığı.Bu manga leak'leri ortaya çıkaran hesaplardan biri miydi ?
Eskiden ufak bir çizim falan yaparlardı yanlış hatırlamıyorsam, şimdi tüwidderdan hazır gif spamlıyor şerro.Bir de gereksiz hype yapıp algı yaratıyorlar özellikle berbat op animesi için.
Bilmiyorum da hep böyle boş yapıyordu bu. Eskiden ufak detaylar içeren kısa spoilerlar gelirdi, ne bölümün tadı kaçardı ne de böyle aşırı etkileşim tüccarlığı.