Dün gece çok içmişim kafa güzel iken saçmalamışız.Akşam spor konusunda yazdığını gördüm. O mevzuyu konuşmak lazım.
@Skywalker bu kısma wow attıysan geyiğine yazdım yanlış anlama sakın haDün gece çok içmişim kafa güzel iken saçmalamışız.
Alkole değil forum oylaması sunmana şaşırdım.@Skywalker bu kısma wow attıysan geyiğine yazdım yanlış anlama sakın ha
Alkol kullanmıyorum.
Bir söz verdik şimdi yapmasak itibarım zedelenir.En azından anket yapsak en az zararla çıkarım bu işten diye düşündüm.XdAlkole değil forum oylaması sunmana şaşırdım.
Avatarını aldıkların intikam arıyor senin sunduğun çıkış yoluna bak. Direkt amiral fanı olacağım desen en azından 3-5kişi vaz geçirmeye çalışırdı. Forum tarihinin en net anketini sundun resmen.Bir söz verdik şimdi yapmasak itibarım zedelenir.En azından anket yapsak en az zararla çıkarım bu işten diye düşündüm.Xd
Yahu beni tanıyan forumda maksimum 15 kişi ya var ya yok.Ankete katılımı bunun yarısı kadar desek 8 kişi katılır ankete.ee zaten devrimci yoldaşlarım zaten 3 oy cepte+ @Kenshiro gibi amiral haterı reislerde oy verse oldu 7 oy Allah bereket versin.Avatarını aldıkların intikam arıyor senin sunduğun çıkış yoluna bak. Direkt amiral fanı olacağım desen en azından 3-5kişi vaz geçirmeye çalışırdı. Forum tarihinin en net anketini sundun resmen.
Sırf +15 avatar çaldığın adam varYahu beni tanıyan forumda maksimum 15 kişi ya var ya yok.Ankete katılımı bunun yarısı kadar desek 8 kişi katılır ankete.ee zaten devrimci yoldaşlarım zaten 3 oy cepte+ @Kenshiro gibi amiral haterı reislerde oy verse oldu 7 oy Allah bereket versin.