Eski konularda geziyorum ful senin mesajlar kaliteni belli ediyor.2022 üyesisin beni nerden tanıyon sen djdjdjd
Eski konularda geziyorum ful senin mesajlar kaliteni belli ediyor.2022 üyesisin beni nerden tanıyon sen djdjdjd
Adam forumun ghostu çıktı jdjdjdj çok geri gitme…Eski konularda geziyorum ful senin mesajlar kaliteni belli ediyor.
Hacı ara sıra seni soruyor da. Ben pek güvenemedim kendisine.Adam forumun ghostu çıktı jdjdjdj çok geri gitme…
Noluyor lan djdjdjHacı ara sıra seni soruyor da. Ben pek güvenemedim kendisine.
O pfp'ye ancak bu yorum yakışırdı sayın absürdist, pfp mükemmel ayrıca.
anladım yardımcı olmak isterdim ama okuduğum bölüm hariç(biyoloji/kimya) almancamın çeviri için yeterli seviye de değil böyle önemli konuda da yanlış iş yapıp seni zor duruma düşürmek istemem.kusura bakma yardımcı olamadığım için umarım halledebilirsinisin sadece çeviri kısmı için destek olacak biri var mıdır diye sordum. şimdilik gerekmiyor ama önümüzdeki ay falan olabilir. harçlığını veririz eğer yardım edersen
Ayris kulağa daha hoş geliyor, İris dense hoşuma gitmeyeceğinden değil yoksa.İris diye okunursa neden hoşuna gitmeyeceğini merak ettiğim üye.
Aklıma Kazuma'nın "Ayrisu" deyişi geldi.Ayris kulağa daha hoş geliyor, İris dense hoşuma gitmeyeceğinden değil yoksa.
Uno hiç bilmiyorum ondan anlamadım : )@Aang niye üzgün attın sen de sempatiksin demek isteydüm
Heee sıkıntı yok geri çevirme kartı işte basitçe.. bir üstte dediklerini sana iade ettim yaniUno hiç bilmiyorum ondan anlamadım : )