Mübalağa eyliyoruminsan onurunu zedeleyen şey kira fiyatları mı
Mübalağa eyliyoruminsan onurunu zedeleyen şey kira fiyatları mı
Bundan daha dandik ve küçük evleri yanına bir 0 ekleyip satıyorlar şaka gibi şehirfiyatı ilginç, tek kompartıman mı
şundan yok mu bi tane şeqiL
alcaz dediğine göre birden fazla kişi var? o yüzden bu seçenek de elendi..... halbuki iyiydi yaBundan daha dandik ve küçük evleri yanına bir 0 ekleyip satıyorlar şaka gibi şehir
2 kişiyiz kiralık bakıyoruz işte ya. Geçen çok uygun bulduk bir tane de başkasına verdi ev sahibialcaz dediğine göre birden fazla kişi var? o yüzden bu seçenek de elendi..... halbuki iyiydi ya
isin sadece çeviri kısmı için destek olacak biri var mıdır diye sordum. şimdilik gerekmiyor ama önümüzdeki ay falan olabilir. harçlığını veririz eğer yardım edersençok bildiğim bir prosedür değil size yanlış yönlendirme yapmak istemem ama genel de yeminli çevirmenler ile yapılmıyor mu bu tarz kağıt işleri. üniversite için giden arkadaşlarım en azından genelde öyle yapıyorlar dediğim gibi çok hakim değilim konuya.
Abi biri bu adamı sustursun sus artık ya. (Oğuz sasi sesiyle)
Tüm konulardan banlanması dileğiyle
Çıkaramadım
Beni banlanmadan önce sevdiğini söyleyen arkadaş kimdi merak ettim bak ısosksnsğsiYan hesabı yakalanan bir başka arkadaş. Güle güle diyoruz kendisine.
Bende xDBeni banlanmadan önce sevdiğini söyleyen arkadaş kimdi merak ettim bak ısosksnsğsi
Geçenlerde izledim reisi yaşlanmış be :/