Çok sıkıcı bir oyun. Sadece bomboş gezip, kamp yapıyordum.rdr2 çok ucuzken aldım hala da oynamadım. oyunun amacı banka soyup atlarla kaçmak değil miydi
Çok sıkıcı bir oyun. Sadece bomboş gezip, kamp yapıyordum.rdr2 çok ucuzken aldım hala da oynamadım. oyunun amacı banka soyup atlarla kaçmak değil miydi
Tam panda oyunu. Manzara izleyip gevgev konuşma üzerineÇok sıkıcı bir oyun. Sadece bomboş gezip, kamp yapıyordum.
Suçluyu oynadığın oyunda onur sistemi olması da ayrı saçmalıktı. Lan hırsızım ben, onurlu neden olayım, 18 yüzyılın sonlarında bir de...Tam panda oyunu. Manzara izleyip gevgev konuşma üzerine
bu seçim yayınında falan duymuştum sanırım zafere attım diyordu. hatta zafer iyi birlikte %20-25 oy alırsa ilginç olur falan diyordu dsfgjZafer adam mı djdjdjdj hangisi ikisine de şaşırmam
Bu @ch3rlo @Shakan bana geldiklerinde saveimi piç ettikleri için oyuna giresim gelmiyor. Adamlar gördükleri her hareket eden şeye ateş ettikleri için haritanın yarısında kırmızı bülten aranıyorum. Hatta bu aşağılık kavruk hızını alamayıp atımı dövdü…Suçluyu oynadığın oyunda onur sistemi olması da ayrı saçmalıktı. Lan hırsızım ben, onurlu neden olayım, 18 yüzyılın sonlarında bir de...
oyun fazla life sim gibi ya. o yüzden sıkıyor sanırım.Ben de @RedTeroR önerdi, aldım. Ama 30 dakikadan fazla oynayamadım oyunu. Çok sıkıcı geldi. Red'in bir kere hayrı olmadı bana ya.
para verdik, oynarsam sıkılmam bence şlkdjfgÇok sıkıcı bir oyun. Sadece bomboş gezip, kamp yapıyordum.
Şüşko: Kk en iyi aday...bu seçim yayınında falan duymuştum sanırım zafere attım diyordu. hatta zafer iyi birlikte %20-25 oy alırsa ilginç olur falan diyordu dsfgj
Yani aklıma bir espri geldi de şu an yazamam....
Özel böyle günler için… doğulu şakası mıŞüşko: Kk en iyi aday...
Şüşko: Kk kazanamaz.
Şüşko: Eko ikinci Tayyip, Mansur kazanır.
Şüşko. MAnsur konuşamıyor o olmasın....
Şüşko: Eko ve Mansur cesaret edemedi kaybettik.
tersine psikoloji yapmış, duayen biriŞüşko: Kk en iyi aday...
Şüşko: Kk kazanamaz.
Şüşko: Eko ikinci Tayyip, Mansur kazanır.
Şüşko. MAnsur konuşamıyor o olmasın....
Şüşko: Eko ve Mansur cesaret edemedi kaybettik.
Şüşko: belediye kazanamazlar. kaybedeceklerr. siyasi kariyerleri bitti...