Anlatım olarak öyle. Korona zamanında Türkler etkilenmez vs. gibi şeyler demişti. Keko daha iyi bilir. @keko
@kekomancer
Anlatım olarak öyle. Korona zamanında Türkler etkilenmez vs. gibi şeyler demişti. Keko daha iyi bilir. @keko
Keko'yu keko diye mi etiketledin Reis büyük adamsın vesselamAnlatım olarak öyle. Korona zamanında Türkler etkilenmez vs. gibi şeyler demişti. Keko daha iyi bilir. @keko
Ben bu adamı donanım haberden ve kanalına düzenli video atmasından yana hep takip ettim videolarını izledim bu adam teknolojiden anlayan birisi değil sadece duyduklarını ve okuduklarını ezberden söylüyor öyle donanım testi yapıp karşılaştırma gibi vasıfları falan yok. Oyunlardan da her yıl fifaya para bayan insanlardan 1 tık daha iyi anlıyor. Bu adama markalar ürün yolluyor o da inceliyor onun dışında bu yaptığı programı önce Enis Kirazoğlu ile covid zamanı twitch üzerinden şimdi de CS ile yapıyor neden bu kadar ciddiye alındığını anlamış değilim .neyse bari paraleli mesut çevik şeysi var ona bakalım
Bir bu bir de Fatih Erbakan birkaç bin kişiyi mezara koymuşlardır o dönem sağolsunlar. Hastanede staj falan yapıyordum o dönemde dilimde az tüy bitmedi bu 2 dingil yüzünden.Anlatım olarak öyle. Korona zamanında Türkler etkilenmez vs. gibi şeyler demişti. Keko daha iyi bilir. @keko
Türkler sahip oldukları gen dizaynı ile tehlikeli bölgede değiller falan diyordu. Acayip bir soytarılık halindeydi.
Eskiden Tarih ve Edebiyat konularında bu tipler vardı. Her konuda fikirleri var.Bir bu bir de Fatih Erbakan birkaç bin kişiyi mezara koymuşlardır o dönem sağolsunlar. Hastanede staj falan yapıyordum o dönemde dilimde az tüy bitmedi bu 2 dingil yüzünden.
çünkü şerefsizAdamın kanser hastası olduğunu bildiğin annesini, ayrıldığı eşini niye tartışma konusu yapıyorsun?
Bir de bunu takip eden insanlar var.
olm oynamadım oyunu ben gömmedim keko gömdü
türk geni zoruna gitti diye yorumladım...En boşu.
boş zamanlarında oyun teorisi okuyan john sungear ile program yaptığı için karşıma çıkıyor bilmiyorum dfsşlgkjgjBen bu adamı donanım haberden ve kanalına düzenli video atmasından yana hep takip ettim videolarını izledim bu adam teknolojiden anlayan birisi değil sadece duyduklarını ve okuduklarını ezberden söylüyor öyle donanım testi yapıp karşılaştırma gibi vasıfları falan yok. Oyunlardan da her yıl fifaya para bayan insanlardan 1 tık daha iyi anlıyor. Bu adama markalar ürün yolluyor o da inceliyor onun dışında bu yaptığı programı önce Enis Kirazoğlu ile covid zamanı twitch üzerinden şimdi de CS ile yapıyor neden bu kadar ciddiye alındığını anlamış değilim .
Gerçek olsa çok eğlenceli olurdu ama bi tık üzüldümçünkü şerefsiz
rezalet treni yolda kaldı ben de üzüldüm açıkçası. ama normal gibi adam zafer partisine vermiş oyunuGerçek olsa çok eğlenceli olurdu ama bi tık üzüldüm
Zafer adam mı djdjdjdj hangisi ikisine de şaşırmamrezalet treni yolda kaldı ben de üzüldüm açıkçası. ama normal gibi adam zafer partisine vermiş oyunu