yerli pirinç almıştır aklınca çiftçiye yardım edecekti kazıklandı ENAİ (yada basmati falan)Ne pirinci aldın sen abi : D ?
yerli pirinç almıştır aklınca çiftçiye yardım edecekti kazıklandı ENAİ (yada basmati falan)Ne pirinci aldın sen abi : D ?
Az önce baktım pirinç harbi uçmuş.yerli pirinç almıştır aklınca çiftçiye yardım edecekti kazıklandı ENAİ
Olm a101'den düz bir kiloluk baldo pirinç 63 lira mı ne tuttu..Ne pirinci aldın sen abi : D ?
Lan martıdır o.lan adam en azından et yemiş ya
martılar zor yakalanıyo artıkOlm a101'den düz bir kiloluk baldo pirinç 63 lira mı ne tuttu..
Lan martıdır o.
Diğer pirinçlerde su oranını denk getiremiyorum göz kararı. Tırt oluyormartılar zor yakalanıyo artık
bi de baldo pirince vermişSŞDFLGKDGİSLKŞJDFLGKJDHFLGFHLSKJDFHGŞKSDFJG
Aynı bardaktan ölçüyü ayarlasana.Diğer pirinçlerde su oranını denk getiremiyorum göz kararı. Tırt oluyor
Öyle bir iş için ayıracağım düzgün bardağım yok ya. Bir de göz alışınca pek bardaklık bir iş kalmıyor.Aynı bardaktan ölçüyü ayarlasana.
Bugün yemekte ne var abi ? Onigiri falan :dOlm a101'den düz bir kiloluk baldo pirinç 63 lira mı ne tuttu..
Lan martıdır o.
yılda bikaç milyon kazanıyon hala pirinç yiyon yaDiğer pirinçlerde su oranını denk getiremiyorum göz kararı. Tırt oluyor