Bana özelden helal aslan parçası falan yazıyor birde..Tiktok nesli tanımlaması mı...
Bunun gözünde sen kadrolu piremses gibi bir şeysin o zaman tiksav @Tiksav Lee
Bana özelden helal aslan parçası falan yazıyor birde..Tiktok nesli tanımlaması mı...
sen net kaldın, ikinciye hazırlanForumdaki muuabbetler yüzünden ehliyet alırken çok gerilcem...
sen net kaldın, ikinciye hazırlan
bak tikveşliye, o da alınmış 3.ye mi 4.ye mi ne kalmış sayamıyorum artık
İstop falan ettireceğini düşündüğün zaman aklına piremsesli capsler getirForumdaki muuabbetler yüzünden ehliyet alırken çok gerilcem...
bak tikveşliye, o da alınmış 3.ye mi 4.ye mi ne kalmış sayamıyorum artık
Bi teori vardı bir şeyi konuşmak,planlamak ne kadar sürerse unutma ihtimalin de o kadar azalır mı neydi. Şimdi bu muhabbet o kadar uzadı ki bu konuşmalar sınavda aklıma gelcek ve kesin dikkatimi dağıtıp kalmama sebep olcak.İstop falan ettireceğini düşündüğün zaman aklına piremsesli capsler getir
kalırsan buraya yaz da dalga geçelimBi teori vardı bir şeyi konuşmak,planlamak ne kadar sürerse unutma ihtimalin de o kadar azalır mı neydi. Şimdi bu muhabbet o kadar uzadı ki bu konuşmalar sınavda aklıma gelcek ve kesin dikkatimi dağıtıp kalmama sebep olcak.
Abi napayım ben 05 modelimTiktok nesli tanımlaması mı...
Sen özelsinBana özelden helal aslan parçası falan yazıyor birde..
En kötü ben uğraşırım nolcak ısırmam merak etmeForumdaki muuabbetler yüzünden ehliyet alırken çok gerilcem...