Cebimde bir 200 tl var. Yeter mi?sermayen var mı?
Cebimde bir 200 tl var. Yeter mi?sermayen var mı?
Coğuna katılıyorum.@kekomancer bir keyif sigarası yakarsın bu yazıya
ideal mi ???????? neyse zevkler ve renkler diyelimBu kadarı fazla itici. En idealı ve en harikası bu.
Taşra sürgün yeridir. O yüzden Konya taşra değildir. Lütfen. .staşra kötü bişi mi demek ya. sessiz sakin herkes kendi işinin patronu güzel bi yer :S ben de köylüyüm olum köy kötülenmez köylü kötülenir şidlfjsgd
bizim kültürü de köylerine kadar biliyoruz. çok bi farkımız yok ya. ben bu elemanın köylere kadar gezdiğini de sanmıyorum :d bi iki tane taşrada tapınak gezdirmişlerdir buna. 2022de bounda okuyan birisi japonya analizi kasacak kadar japonya gezmiş olamaz :dddddd japonları tenzih ederim leş insanları vardır evet
Yalan. Kısmen.
yok. kölesinCebimde bir 200 tl var. Yeter mi?
@kekomancer japonyadaki kürtler ne diyor bu konuya??? oraya kadim kürt toplumunun ahlakını taşımışlar mıTaşra sürgün yeridir. O yüzden Konya taşra değildir. Lütfen. .s
Japonyada yaşayan arkadaşlarımın anlattığı kadarıyla söylüyorum Japonya ahlak konusunda dibi görmüş ülkelerden birisi.
Kaslı hanımlar arasında en ideal diye dedim.ideal mi ???????? neyse zevkler ve renkler diyelim