Jbl var bende günde 5 kere düşürüyorum 2 senedir bir sıkıntı yok gayet iyi.Airpods um sizlere ömür. İphone ile uyumlu kulaklık önerisi alabilir miyim? Airpodsa o kadar para vermek istemiyorum.
Jbl var bende günde 5 kere düşürüyorum 2 senedir bir sıkıntı yok gayet iyi.Airpods um sizlere ömür. İphone ile uyumlu kulaklık önerisi alabilir miyim? Airpodsa o kadar para vermek istemiyorum.
Hangi modeli var? Jbl kafama yatıyor benim deJbl var bende günde 5 kere düşürüyorum 2 senedir bir sıkıntı yok gayet iyi.
Prime Üyeleri İçin Fırsat: Jabra Elite 10 Kablosuz Kulaklık - Dolby Atmos Çevresel Ses Özelliğiyle Geliştirilmiş Aktif Gürültü Önleyici Kulaklıklar - Multipoint Bluetooth, Kablosuz Şarj - Mat Siyah https://amzn.eu/d/6IVD3keHangi modeli var? Jbl kafama yatıyor benim de
Yaşıma göre normal bence. Senin sahip olamadığın boş vakitlerde ben sürekli manga okuduğum için eskisi kadar fazla anime izleyemiyorum aslında. Normalde sezon animelerinden en az 5 tane güncel izlerdim ama bu sayı 2'ye kadar düştü günümüzde.İzlemediğin anime kalmamış gibi.
Yaşıma göre normal bence. Senin sahip olamadığın boş vakitlerde ben sürekli manga okuduğum için eskisi kadar fazla anime izleyemiyorum aslında. Normalde sezon animelerinden en az 5 tane güncel izlerdim ama bu sayı 2'ye kadar düştü günümüzde.
Jbl Wave Buds diye geçiyor.Hangi modeli var? Jbl kafama yatıyor benim de
Bütçen ?Airpods um sizlere ömür. İphone ile uyumlu kulaklık önerisi alabilir miyim? Airpodsa o kadar para vermek istemiyorum.
5.5k ne yav veremem o kadar fakirimPrime Üyeleri İçin Fırsat: Jabra Elite 10 Kablosuz Kulaklık - Dolby Atmos Çevresel Ses Özelliğiyle Geliştirilmiş Aktif Gürültü Önleyici Kulaklıklar - Multipoint Bluetooth, Kablosuz Şarj - Mat Siyah https://amzn.eu/d/6IVD3ke
Ben de bir süredir kendi tws bozulursa diye bakınıyordum, çok fazla araştırmadım ama f/p olarak bu ürünü atmıştım alırsam diye, kendim sennheiser kullanıyorum onlar da güzel de, momentum 4 fiyatı çok uçuk, jabra yakın zamanda kullanmadım ama iyi diye hatırlıyorum.
2k ya kadar okeyim ya ama arada çok büyük farklılıklar yoksa fiyatta çıkmak istemiyorumBütçen ?
QCY T20 ile başlayayım öneriye