Haklılar. Piyanosu olan meb memuru mu olurBu yaşta ne okulu mu ? Kaç yaşındayım acaba ? Mskskkdkd
Haklılar. Piyanosu olan meb memuru mu olurBu yaşta ne okulu mu ? Kaç yaşındayım acaba ? Mskskkdkd
Haklılar. Piyanosu olan meb memuru mu olur
Devlet memurlarının tamamı olmasa da malum geçim derdi ile meşgul olan nice hakkaniyetli adamlar da var aralarında. Saz da nispeten ucuz. Onlar saz çalmayacaklar da ne çalacaklar be mihawkSaz çalan devlet memuru mu olur?
Geçmiş olsun. Genetikte olabilir. Sordun mu doktora hiç?Vay be yine dişlerim çürümüş bizim genlerde bir sorun var galiba son 2 senede 5 kez kanal tedavisi oldum muhtemelen bu sene bitene kadar 2-3 kez daha olucam 2 tane de çekilecek dişim varmış. 6 ayda 1 dişini fırçalayan insanlar benden daha sağlıklı
Doktor da dalga geçiyor ''Sizin bu aileye nolmuş böyle'' falan diyor ailemdeki herkesin dişinde bir problem varGeçmiş olsun. Genetikte olabilir. Sordun mu doktora hiç?
Babamı hatırlattı bana.Doktor da dalga geçiyor ''Sizin bu aileye nolmuş böyle'' falan diyor
bitki tüketmeyi ve bitkisel beslenmeyi bırak, fillerin bile dişi bitki tüketmekten oyulup gidiyor. ağızda gereksiz şeker, gereksiz lif, gereksiz tortu, elbette bakteriler yerleşecek,kaynaklara bak.Vay be yine dişlerim çürümüş bizim genlerde bir sorun var galiba son 2 senede 5 kez kanal tedavisi oldum muhtemelen bu sene bitene kadar 2-3 kez daha olucam 2 tane de çekilecek dişim varmış. 6 ayda 1 dişini fırçalayan insanlar benden daha sağlıklı