Geçmiş olsun dikkat et kendine.Şarteli patlattım. Geçici sağırlık yaşadım durduk yere.
Geçmiş olsun dikkat et kendine.Şarteli patlattım. Geçici sağırlık yaşadım durduk yere.
Hasan'la ortak yayında solcuyum diyordu. Haa bu da 2 sene önce falandı, adam 2 senede ne olmuş. @Kuroashi no Sanji gibi sevenleri; abimin fikri değişebilir, açık fikirli diyor.
Seçim sonuçlananı 10 dakika geçmeden de hem buna hem de oy atanlara sövüyordu Aziz Nesin paylaşırsınız şimdi falan diye dalga geçiyodu aklınca gfddgfgfddgfs
Adamı sevmeyebilirsin ama KK'ye en fazla karşı çıkan kişilerden biriydi.Seçim sonuçlananı 10 dakika geçmeden de hem buna hem de oy atanlara sövüyordu Aziz Nesin paylaşırsınız şimdi falan diye dalga geçiyodu aklınca gfddgfgfddgfs
Emin msiin? Herkes karşı çıkarken savunuyordu adam. Sonradan Mv yapılmadığı için karşı çıkıyor olmasın?Adamı sevmeyebilirsin ama KK'ye en fazla karşı çıkan kişilerden biriydi.
Attığım video sana değildi. Sana bir paranın bir diğer yüzünü gösterdim. Şunu diyebilirim. Bu nesil, eski nesilin sadece dijitale taşınmış hali. Bu çocuklar haklarını savunamadıkları için ve kendilerinin bir kimlik arayışında oldukları için "İtthatçı, SJW, Sağcı, Soldu" gibi akımlarda kendilerini yer edinmeye çalışıyorlar. Senle şu konuda hemfikirim. Jahrein ve kitlesi cidden ilerde etrafı daha da zorbalayacak ve pek de rasyonel değiller. Jahrein ne diyorsa onu tekrarlıyorlar. Ancak şunu derim. Siyaseten Jahrein'in doğru noktaları var ve ben ona katılırım. Kişi samimi ise.
Benim çok umrumda olan bir dava değil ama kk'nin adaylığı sürecinde karşı çıkıyordu.Emin msiin? Herkes karşı çıkarken savunuyordu adam. Sonradan Mv yapılmadığı için karşı çıkıyor olmasın?
Bir dediği bir dediğini hiç bir zaman tutmadı bu adamın.Nabza göre şerbet veriyordu KK'yi başta övüyordu araları bozulunca sövmeye başladı.Adamı sevmeyebilirsin ama KK'ye en fazla karşı çıkan kişilerden biriydi.
Paranın diğer yüzü ne? Eski nesil, yeni nesil ne alaka? Şüşkodan bahsediyoruz şu an. :/Attığım video sana değildi. Sana bir paranın bir diğer yüzünü gösterdim. Şunu diyebilirim. Bu nesil, eski nesilin sadece dijitale taşınmış hali. Bu çocuklar haklarını savunamadıkları için ve kendilerinin bir kimlik arayışında oldukları için "İtthatçı, SJW, Sağcı, Soldu" gibi akımlarda kendilerini yer edinmeye çalışıyorlar. Senle şu konuda hemfikirim. Jahrein ve kitlesi cidden ilerde etrafı daha da zorbalayacak ve pek de rasyonel değiller ve Jahrein ne diyorsa onu tekrarlıyorlar. Ancak şunu derim. Siyaseten Jahrein'in doğru noktaları var ve ben ona katılırım. Kişi samimi ise.