Evet, doğru olabilir, özellikle köpekler böyle düşünebilir. Fareler için de "özellikle" diyeceğim de gerçi videodaki gibi olan çok az. Onlar da delirdi.Bu kediler insanlar için sevimli de diğer birçok canlı için tam bir bilmem ne çocuğular
Evet, doğru olabilir, özellikle köpekler böyle düşünebilir. Fareler için de "özellikle" diyeceğim de gerçi videodaki gibi olan çok az. Onlar da delirdi.Bu kediler insanlar için sevimli de diğer birçok canlı için tam bir bilmem ne çocuğular
Köpeklere karşı mağdurlar ben parça pinçik ettikleri diğer canlıların gözünden diyorum. Bir avcı olarak aşırı tehlikeli kediler küçük canlılar için.Evet, doğru olabilir, özellikle köpekler böyle düşünebilir. Fareler için de "özellikle" diyeceğim de gerçi videodaki gibi olan çok az. Onlar da delirdi.
Anladım. Evet, doğru. Geyik ve aslan, yılan ve kemirgenler gibi piramit bağıntısı denebilir. Normal maalesef.Köpeklere karşı mağdurlar ben parça pinçik ettikleri diğer canlıların gözünden diyorum. Bir avcı olarak aşırı tehlikeli kediler küçük canlılar için.
Yok ki bi manitamız kedi sahipliğinin hapis cezası erteleme sebebi olmasını mantıklı bulan...Mantikli bir sebep!!
Yok ki bi manitamız kedi sahipliğinin hapis cezası erteleme sebebi olmasını mantıklı bulan...
Biz kedi sahiplerini sıcak kanlı bilirdik, katliam yapıyorlarmış.
The Satanic Bible - Wikipedia
en.wikipedia.org
Güzel kitap, bende var bir tane
Çok çok çok çok genel bir başlık olarak mesela, nasıl bir iyi bitmeyiş oldu? Merak ettim.Zamanında bu illetin içine düşmüş birisiyle iletişim kurduğum olmuştu. Sonu pek iyi bitmedi.
Çok çok çok çok genel bir başlık olarak mesela, nasıl bir iyi bitmeyiş oldu? Merak ettim.
Euzu çek kafaya takma tabi de böyle konular konuşulunca çok etkilenenler oluyor ya. Bir iki tanıdığım biraz hassastı böyle şeylerde lafı bile geçse uyuyamaz, korkar ışığı kapatamaz vs..Bir takım fotoğraflarını attı bana. Canilik seviyesinde.