Tate No Yuusha'nın bu gidişatı beni çok üzdü. Cidden aşırı harcanmış potansiyel var... Üzdü..
İlk sezondan sonra biraz mangasına da bakmıştım da güzel bir fikir etrafına kurulan vasat bir hikayeye doğru çok hızlı evrilmişti.Tate No Yuusha'nın bu gidişatı beni çok üzdü. Cidden aşırı harcanmış potansiyel var... Üzdü..
@Sir Crocodile Zil sesi yapacakmışŞu efsane sesi kullanmak isteyenler için müziği sesten ayırdım, tepe tepe kullanın. Bu arada yeri mi bilemedim ama mesajı buraya atmış bulundum.
https://www.mediafire.com/file/gdkkqtdilsl03nc/Hisashiburi+dana+Mugiwara+(Vocal).mp3/file
Krala ayıp etmişler. Şimdi sonuçlarına katlanmaları gerekiyorlarKöpeğe bir şey olmuş mu? Köpeğe bir şey olmuş mu?
Bu kediler insanlar için sevimli de diğer bir çok canlı için tam bir bilmemne çocuğularBu videoda fare pes etmiş. Artık kaçmaması belki de öğrenilmiş çaresizlik olarak adlandırılabilir. Kedi de öylece izliyor, bir şey yapacak gibi görünmüyor. Fareye üzüldüm bir taraftan.
Krala ayıp etmişler. Şimdi sonuçlarına katlanmaları gerekiyorlar
Kaç kişiyi öldürdüğünü saymışlar. 1000 kişiyi geçmiştir diyordum, toplam sayı 439'muş.Köpeğe bir şey olmuş mu? Köpeğe bir şey olmuş mu?
Kaç kişiyi öldürdüğünü saymışlar. 1000 kişiyi geçmiştir diyordum, toplam sayı 439'muş.
Serinin 4 filminde John Wick toplam 439 kişiyi öldürmüş durumda. Bu sayı film başına ortalama 109'a denk geliyormuş.