Bakalım.Bırakma hocam. En azından ara sıra gir iki mesaj at. Forum zaten epey sessizleşti.
Bakalım.Bırakma hocam. En azından ara sıra gir iki mesaj at. Forum zaten epey sessizleşti.
Sen bir de valoratını gör. Yok ediyor @King of the HellEli csye yatkın bir daha oynayacağız umarım
Hayır yani beni etiketleyip ortağın yapmazsan bir sorun çıkmazÇabuk gaza geliyorum. Gazlama beni dnsnsns
Valorant oynamıyorum arkadaşlar 1-2 ateş mateş ettim de çok karmaşık geldiSen bir de valoratını gör. Yok ediyor @King of the Hell
Şaka yaptım yav. Bundan da ban yemem diye düşünüyorum haksız mıyım? @SmokerHayır yani beni etiketleyip ortağın yapmazsan bir sorun çıkmaz
Yok ya bunda sıkıntı yok da gidişatın çok hızlı ben şimdiden uyarayım dedim sadeceŞaka yaptım yav. Bundan da ban yemem diye düşünüyorum haksız mıyım? @Smoker
En son ben yazdığım için benim hakkımda yazıldığını biliyordum bildirimlerde @Büyük Devrimci Dragon 'u görmeyince çok sevindim dedim herhalde benim hakkımda kendimi sorgulayabileceğim veya beğeneceğim bir yorum geldi sandım hayal kırıklığına uğradım sen de bundan böyle mimli listemdesinHerkes atıyor ben de atıyim.
Kızıl başbuğ fanı olması hayatında gurur kaynağı olarak kalacak.
Düşmanlarını sevindireceksin yani.Forumdan keyif almıyorum, bırakabilirim kararsızım.
Eylül veya Ekim'de... RakıBalık... Korsanfan'da.Rakı Balık gibi mis nickten vazgeçmiş üye.