25 yaşına kadar velet sayılıyorsun üzgünüm. 26 ve sonrası genç yetişkin.18 olunca iş bitmiyo muydu ya
benim kendimi teselli etme şeklim
25 yaşına kadar velet sayılıyorsun üzgünüm. 26 ve sonrası genç yetişkin.18 olunca iş bitmiyo muydu ya
Valla sinewix var indir izle uygulamadan animecix var sonra animeson var veya telefona torrent yüklersin çekersin nyaa.si vlc yüklersin birde telefona bitti.telefonuma anime indirebileceğim bir site var mı acaba biliyor musunuz?
Yakışıklı olmayanlar fotoğraf atmıyor çünkü.forum fazla yakışıklı, bilemiyorum bir tuhaflık var. Bilmediğim bir ön eleme sonrası mı üye alımı yapılıyor.
Yok reface den yapiyorum.Abi bunları insightface den mi yapıyorsun?
Kendin patatescisin diye beni soğancı mı yapıyorsun ? Anewlizci oldun iyice... :S
hem anilist açmıyorsun hem soruma konuyorsun
anilist açma MAL yalakalığı yap, ne ph'nin ne magi'nin yüzüne bak ama bu son yaptığın çizgiyi aştı allen bey- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.m.youtube.com
Bakacaz sen rahat ol.anilist açma MAL yalakalığı yap, ne ph'nin ne magi'nin yüzüne bak ama bu son yaptığın çizgiyi aştı allen bey