Görüşürüz.Sende kendine iyi bak.Bir süre buralarda olmayacağım. Kendinize iyi bakın.
Görüşürüz.Sende kendine iyi bak.Bir süre buralarda olmayacağım. Kendinize iyi bakın.
Sen de epey kaza yapıyorsun hee
Bu olay yüzünden ilk trafik kazamı yapmıştım...
Öbür şeritten gelen bir şahinci bağırarak uyardı, maske tak ceza yazıyorlar diye. Eyvallah dedim ayağım debriyajda torpidoya doğru eğildim. Maske kutusuna uzanmaya çalışırken ayağım hafifçe kalktı ve öndeki arabaya vurdum. İlk defa kaza yapmanın verdiği şokla fren yapmayınca bir daha vurdum adamlara. Allah'tan dövmediler.
Tam dayaklık iş yapmışsın ama ha
Bu olay yüzünden ilk trafik kazamı yapmıştım...
Öbür şeritten gelen bir şahinci bağırarak uyardı, maske tak ceza yazıyorlar diye. Eyvallah dedim ayağım debriyajda torpidoya doğru eğildim. Maske kutusuna uzanmaya çalışırken ayağım hafifçe kalktı ve öndeki arabaya vurdum. İlk defa kaza yapmanın verdiği şokla fren yapmayınca bir daha vurdum adamlara. Allah'tan dövmediler.
Yok ya 2019dan bu yana 4 senede 3 kaza sadece.Sen de epey kaza yapıyorsun heegeçen başka bir kazanı anlatıyordun.
Acemilik... O zamana kadar pek araba sürmemiştim. 4 senedir düzenli araba kullanıyorum ben.Tam dayaklık iş yapmışsın ama ha
He tamam o zaman yaYok ya 2019dan bu yana 4 senede 3 kaza sadece.![]()
Üçüncüde tamamen benim mallığım. Dönüşte sağı kontrol etmeyi unutmuştum. Arabayı tamirciden almıştık. Daha sanayinin içinden çıkmadan geri kaportacıya götürdük.He tamam o zaman ya2 tanesinin nasıl olduğunu öğrendik ama 3. nasıl oldu?