Biriyle ilk buluşmaya(date) gidiyorum. Ya Hâk!
Kalbinizin temiz olduguna inanıyorum bu yuzden iyi gecmesini temenni ediyorumBiriyle ilk buluşmaya(date) gidiyorum. Ya Hâk!
8 sene önce dahi kullanabildiğim ama 6 yıldır hasret kaldığım internet hızına gün itibariyle ulaşabilmenin verdiği hazla ağlamak istiyorum. Sizlerin sümüğünüzü silmeye tenezzül etmeyeceğiniz bir hıza ağlayacak durumda olduğum için de ayrıca ağlayasım geldi. Coğrafya kaderdir lafının en muazzam örneklerinden biri internet altyapısıdır.
Tövbe de dostum emmeli gömmeli ortamlardan tiksinirim. Burası dışında yazdığım herhangi bir platform olmadı. Facebook yorumlarını adamdan sayarsak başka tabi.İnci Sözlük'ün 2010 yazarlarından birisin sanırım.
Yeni varyantın en çok görülen belirtisi sırt ve baş ağrısı. Ve çok hızlı yayılıyor dikkat etmek lazım.Bu korona vakası baya taştı gene dün kardeşimi koku tat alamadığını söyledi test yaptırmaya gittik korana çıktı. Birde aşırı teste gelen insanlar vardı 30 dk test sırasında bekledik ve bizim arkamızdan hala insanlar test olmaya geliyordu.
Geçmiş olsun dostum.Bu korona vakası baya taştı gene dün kardeşimi koku tat alamadığını söyledi test yaptırmaya gittik korana çıktı. Birde aşırı teste gelen insanlar vardı 30 dk test sırasında bekledik ve bizim arkamızdan hala insanlar test olmaya geliyordu.