Sonu çok iyiydi.
Sonu çok iyiydi.
Sabah akşam 1 parol içiyorum çok iyi geliyor. Sağol doktorcum.Hee nanay olmuşsun. Geçmiş olsun. Limon kabuğunu rendeleyip su buharında odaya karıştırıyormuşsun, hiçbir şey kalmıyormuşsun. Tabiiiiii.
Cümlenin her kısmı ayrıı komik lan sldkfhjlksdhfCapo bana artık daha olgun ve kontrollü bir insanım dediğinde bu lafının geçerliliğinin mastürbasyona tövbe etmiş ortaokullu muhafazakar ergenin yemini kadar süreceğini biliyordum ama yine de inandım, inanmak istedim. İyi de gidiyordu gördüğüm kadarıyla. Ne oldu da vpn açtı gene bu çocuk? Bilen biri özelden yazarsa makbule geçer.
Şu yorumu okurken sesli güldüm.Capo bana artık daha olgun ve kontrollü bir insanım dediğinde bu lafının geçerliliğinin mastürbasyona tövbe etmiş ortaokullu muhafazakar ergenin yemini kadar süreceğini biliyordum ama yine de inandım, inanmak istedim. İyi de gidiyordu gördüğüm kadarıyla. Ne oldu da vpn açtı gene bu çocuk? Bilen biri özelden yazarsa makbule geçer.
Çin'deki füzyon reaktörü yapma denemeleri, aklıma şu muhteşem sahneyi getirdi:
Sahnede geçen cümle, "power of the sun in the palm of my hand"Denemeleri yaparken böyle kollar kullandılar mı?