Ben o zaman Euron'u çok yanlış tanımışım. Benim bildiğim Euron depresif takılan kendi halinde biriydi.Aynı şeyi sürekli yaparsan, eder. İhlal ettiği kuraldan dolayı Kasım ayında bir aylık ban yemiş, bugün yine aynısı.
Ben o zaman Euron'u çok yanlış tanımışım. Benim bildiğim Euron depresif takılan kendi halinde biriydi.Aynı şeyi sürekli yaparsan, eder. İhlal ettiği kuraldan dolayı Kasım ayında bir aylık ban yemiş, bugün yine aynısı.
Sende öyle bi yazmışsın ki çocuk cok ayıp bir şey yapmış gibi. Son cümlene aykırı bir şey de yapmamış ki yapmış muBen o zaman Euron'u çok yanlış tanımışım. Benim bildiğim Euron depresif takılan kendi halinde biriydi.
Ahahaha.Ben o zaman Euron'u çok yanlış tanımışım. Benim bildiğim Euron depresif takılan kendi halinde biriydi.
Dostum ben sana konuyla ilgili fikrini paylaşma mı dedim ? Benim dediğim şey hali hazırda başka bir şey tartışılan bir topic'i başka bir versus konusuna çevirmemen bunun için ayrı konu açman idi. Temel forum adabı ve kullanımı bunu gerektirir hocam zaten. Gören de sınır kapısından dışarı şutladım zannederKonuyla ilgili fikrimi paylaşmış mıyım? Evet.
Hah işte onun için hali hazırdaki bir konuya çökmek yerine, birazcık zahmet ile hoş bir konu açabilirdiniz. Bizler de icabet ederdik yani. Dediğim buydu, kötü bir şey demedim.benim gibi düşünen başkası olursa konuşmak içindi.
1 yıllık ban aldığına göre gerçekten yapmıştır herhalde diye düşünmüştüm.Sende öyle bi yazmışsın ki çocuk cok ayıp bir şey yapmış gibi. Son cümlene aykırı bir şey de yapmamış ki yapmış mu
Naber amanedenAhahaha.
Küfürlü bi meme paylaşmış neyzen tevfik hayata sövüyor o yani.1 yıllık ban aldığına göre gerçekten yapmıştır herhalde diye düşünmüştüm.
Naber amaneden
Dostum sana önerim spoiler yorumu veya bölüm yorumu konularına hiç girmemen...Dostum ben sana konuyla ilgili fikrini paylaşma mı dedim ? Benim dediğim şey hali hazırda başka bir şey tartışılan bir topic'i başka bir versus konusuna çevirmemen bunun için ayrı konu açman idi. Temel forum adabı ve kullanımı bunu gerektirir hocam zaten. Gören de sınır kapısından dışarı şutladım zanneder
Hah işte onun için hali hazırdaki bir konuya çökmek yerine, birazcık zahmet ile hoş bir konu açabilirdiniz. Bizler de icabet ederdik yani. Dediğim buydu, kötü bir şey demedim.
Adının anlamını sorduklarında senden önce ben açıklamıştım yıllar önce. İşte böylesine beyhude ve eskimişim. Sen nasılsın?Naber amaneden
İçgüveysidenhalsizceAdının anlamını sorduklarında senden önce ben açıklamıştım yıllar önce. İşte böylesine beyhude ve eskimişim. Sen nasılsın?